Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: FCP 7 ve Prores 4444 formatıyla çalışmak

Anlamadım şimdi, Prores'e çevirmediniz görüntüleri ama ayarlardan çevirdik mi dediniz? Gerçekten çevirin Mino, Prores'deki renk uzayı başka nerede var :).

Forumda FinalCut

17 yıl önce
Re: premiere cs4 64 bit

Setup'tan kurup sonra da kısayoluna basacaksın. Şaka bir yana gayet normal çalışıyor, özel bir şey yapmana gerek yok.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Forum içi "samimiyet" üzerine...

Biraz kişinin kendiyle de alakalı. Çekingenlerden biri misal Aykut Karagöl'dü. Sonra ufacık bi girişkenlik yaptı ve son filmimizde sete geldi. Bi de hayatımızı kurtardı. Yani bi mesajla hayatımıza ve ...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Forum içi "samimiyet" üzerine...

Ben de zaman zaman bu isimle hitap etme olayını yanlış olduğunu düşüne düşüne yapıyorum. Asla yapmamamız lazım. İsmiyle hitap edilmesini isteyen kişiler Görkem, ali.ünal, eray dinç, Ayberk Olgay vs. g...

17 yıl önce
Re: RED SCARLET ile ilgili herşey

4750 dolar fiyat etiketi ile (en düşük model) 2010 yazına ertelendi.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Sloganımızı Bulalım !

İçip içip foruma yazıyoruz diye güzelim fikri heba ettiniz. Etmedik, Dude kullanır imza olarak senin fikri. Heba etmedik arkadaşım. Sen de az iç bu arada. Bloga koydum imza yerine 🙂

17 yıl önce
Re: Sloganımızı Bulalım !

Ben de hâlen daha Tansiyonumuz bile 16:9'un forum tarihinin en iyi fikirlerinden biri olduğunu savunuyorum.

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Yahu klasik abap işte, niye abartıyorsunuz anlamadım.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Bir de adını yazsaydınız bari de aramalarda çıksaydı.. Ahmet Uluçay'ı kaybettik..Ahmed Imamovic'in 10 Minute isimli kısa filmini izmirsinek çekmiş olsaydı nasıl bir yorum alırdı? " onclick="window.op...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 1925 Potemkin Zırhlısı Sergei Einstein

The scene is perhaps the best example of Eisenstein's theory on montage, and many films pay homage to the scene, including Terry Gilliam's Brazil, Francis Ford Coppola's The Godfather, Brian De Palma'...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Ozan Akbaba yaptı diye bilmekteyim.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: NTSC to PAL

Eyeon Fusion, Digital eski adı.

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: NTSC to PAL

Çok cevapladık forumda ama şu anda bulamadım. Filme çekilen filmler 24 karedir, dünyanın her yerinde de 24 gösterilir, o nedenle orada bir sorun yok. NTSC'den PAL'a dönüşüm yollar var. After Effects, ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: 2012

Çok kötü filmdi. Film de denmez hatta. Şimdi 7 yıldır jeoloji okumuyor olsam hadi yiyeyim ekranda gördüklerimi de bu nasıl saçmalamadır be birader, abarttın tamam, herifin bütün olayı abartı da bu kad...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 1925 Potemkin Zırhlısı Sergei Einstein

Filmin çekildiği yer, dönem ve koşulları incelemeden bu sahneyi anlamak mümkün değil. Eisenstein, Kuleshov okulundan gelme bir yönetmen ve o dönemin doğasına uygun olarak kurgu teknikleri kafayı bozmu...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Sayfa 144 / 493