Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Evet. Dvdsinde tüm filmin hiç efektsiz hızlandırılmış şekilde akan hali var. Yeşilden başı dönüyor insanın :). |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Hepa destek için sağol da ortada abarttığın kadar büyük bir durum yok. Sadece baco'nun aklından çıktı, ben de o ânın heyecanıyla buradan dile getirdim tepkimi. O beni anladı, ben de onu anladım şimdi.... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Neşeli Hayat Kaç gündür yazacağım, erteledim durdum, üzüldüm şimdi. Filme ali.ünal'la gitmiştik ve film bittiğinde ali'ye ilk dediğim şey "şaşırdım ya, adam komedi yapmamış, minimal bir hikâyeye komik sahneler ekl... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Ben sana bir şey demedim ki baco zaten. Benim yazılar dahil değil diye belirttim. Olay da benim o an yaşadığım şokla özele değil de buraya yansımasından ibarettir. Devredeceğin kişi güvenebileceğim bi... |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Senin içeriğini satmam korkma... Zaten kaç tane var ki fırlıyosun hacım? Siteden çıkarırım birazdan. Aklıma gelmemişti hiç bu arada kusura bakma. Zaten satmam da sadece site devam etsin diye, yoksa ka... |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Forum yazısıyla eğitim yazısını bir tuttuğun için tebrik ederim akaratas. Bunlar baco'nun ricası ve benim hevesimle sahibi baco olanSayısal Medya için hazırlandı. Başkasının yönetimindeki SM'ye değil.... |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM İyi de abi nasıl yani? Bu sitede benim, payitaht'ın vs.nin yazıları, eğitim videoları da var. Sat tabii hayırlı olsun da insan nezaketen de olsa bir haber verir önce. Benim içeriğimi satma iznini ben ... |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Bu çekimin türüne göre değişecek bir şey. Kameranın sabit durduğu çok az hareket içeren çekimlerde doku ve ışığı yumuşatmak için kullanılabilir, hareketli kamerada alan derinliği düşürmek iş yükünü 3-... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Alan derinliğini düşürmenizi tavsiye etmem. Düzgün keyleme programları pre-blur atar zaten görüntüye. Olmadı siz de atabilirsiniz. Keskinlik kaybetmemek daha iyi. Yeşil perde çekimleri tam alan derinl... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film 🙂 Asıl Recep İvedik 6.5 / 10 dedim kimse bir şey demedi geçenlerde ben ona şaştım. 🙂 Puana takılmayın. Onlar herkes için farklı.İkisi de gayet iyi film işte. En azından benim için.Dilber'in Sekiz Günü... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu 4:2:2 hiç sıkıştırmasız bir format değildir. Düzeltelim. Bir de ustaların tavsiyelerinden okudum ancak bizzat test etmediğimden kesin çalışır diyemem, ancak şöyle bir şey de var:Normalde keyleme yapıl... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: premiere cs4 64 bit Bu çalışmıyor demek değil tabii. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Yani nereye atsam, ne yapsam bilemedim.. Geyik başlığına atacaktım ama yine buraya atayım dedim.." onclick="window.open(this.href);return false; Okuyun görün durumu, sonra ağlarmısınız güler misiniz b... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Ahmet Uluçay vefat etti Tamamen kendi bilgisizliğimden soruyorum, taşradan o kadar sık film çıkıyor mu? |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |