Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Valla derin devlet bir selam çaktı az önce :).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ben? Kızgın? Hadi canım ordan..

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mask - Arka planı silmek?

Maykıl ceksındır ya, ne olacak 🙂

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Mask - Arka planı silmek?

Yeşil perde :). Normalde masklama işlemi basit bir tracking yapılarak alınır ama AE'de bu macro kurmadan mümkün değil. Tabii yine kare kare çizmek gerekir. Son yıllarda denemek istediğim ancak henüz d...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: FlashForward

Flashforward pilot bölümde 20 milyon seyirci çekmişti. Son bölümü 7.3 milyon izleyiciyle dizi için en düşük değeri elde etti. Böyle devam ederse iptali kaçınılmaz. Aldığım (ve güvendiğim) bir duyuma g...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Spin dediğin God is a Dj mi?

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Her renk kitabında bu şekilleri görebileceğiniz gibi Little Miss Sunshine'da da arabanın içinde Paul Dano'nun renk körü olduğunu farkettiği sahnede bu şekilleri görebilirsiniz. Göz bozukluğu ile karak...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Neşeli Hayat

Erdoğan sapına kadar bağımsızdır diye düşünüyorum. Seyirciye/gişeye yönelik film yapıyor olması onu bağımsızlıktan çıkarmaz ki Neşeli Hayat'ta nispeten bunu kırmaya çalıştığı da ortada. Hatta kezzo se...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Başvurulabilecek Festivaller

Bir aksilik çıkmazsa ben de festival süresince orada olacağım, 7 yıldır gidiyorum gidiyorum deyip gitmediğim Ankara'yı da göreceğim bakalım. 11 – 21 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek 21. Anka...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce

Bu bildiğin renk körlüğü testi. İyi yemişler sizi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Bitmemiş filmden bir iki sekans

Yıllardır bu ânı bekliyordum :). Efsane gibi dolanıyordu bu film ortalarda bakalım. Hakikaten merak ettim ben de senaryoyu.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Çok tatlı ya.. Dun Gezici Festival`in acilisinda izledim bu filmi. Burdakinde gulme sesleri tekrarlaniyor ve adamin agaziyla uyusmuyor, orjinalinde boyle bir sorun yok. Youtube`e kim koyduysa icine et...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu

Ula aynı görüntüyü kullanmış :). Onun keylenebildiğini gördük zaten, ben de başka bir şey çektin de yapacaksın sandım. Abc demiş bir de 🙂

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

Gama eğrisini düz hale getiriyorsun kameranın böylece bir nevi kameranın dinamik aralığını yükseltiyorsun. RED'den 1 fstop falan daha düşük hale geliyor. Çok çok yararlı. Tabii kameradan çıkan ham gör...

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

Valla yazmadıysam da ediyordum ve abov :). Yalnız flat çektiğini de belirtmiş. Onun da payı vardır. Çok iyi key alınmış valla gerçekten.

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Sayfa 142 / 493