Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Hakikaten bitsin ama artık, dün 6 saat kadar adam gibi erişmek mümkün olmadı siteye. Bugün de giremeseydim favorilerden falan çıkaracaktım artık sinirden. Büyük leke bunlar isim için. Suç atmak için d... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Işıkla Resim Yapmak 18+ Bir ilk foto farklı (heh onu da eklemişsin zaten :)). Benim kastettiğim de ondan sonrakiler zaten. Biz paso omuzumuza el atan adam çizerdik ama hehe :). Hiç başka bir şey de çizmeyi denemedim bugüne k... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: Işıkla Resim Yapmak 18+ Bence normal foto o ikisi. Ben şunları demek istedin sandım:" onclick="window.open(this.href);return false; Teknik aynı olsa da nispeten farklı şeyler dediklerimiz. |
17 yıl önce |
|
Re: Işıkla Resim Yapmak 18+ Işıkla boyamakdan kastın nedir? Uzun pozlamaktan bahsetmiyor musun? Bir ile üçe biz siyah beyaz fotoğraf diyoruz. |
17 yıl önce |
|
Re: Işıkla Resim Yapmak 18+ Bu fotoğrafların bazıları da o teknikle çekilmiş... ?Ben arada foto mu kaçırdım? (çok da iyi baktım haa) |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Adam gibi başbakan yok ki başlarında en az 3 çocuk istesin. Bizimki işini biliyor işte, geleceği düşünüyor adam, şimdiyi değil. Avrupalılar da yıllarca bunu yaptı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Forum kurallarında yasak olmasına rağmen size neden müsamaha gösteriliyor anlamıyorum. evet 3. madde. 4'te de diyor ki:4- İmza kısmına resim koymayın. hiç girmeyelim oraya çıkamayız yani 😉 Ben kaldırı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ben de misal sizin cümlelere büyük harfle başlamamanıza acayip kıl oluyorum. Forum kurallarında yasak olmasına rağmen size neden müsamaha gösteriliyor anlamıyorum. Cümle başlarını seçemediğimden okunm... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mask - Arka planı silmek? Shake'te yapmış eleman hepsini gördüğün gibi :). Yalnız ben bu Mocha'yı hep Moca okuyup Motion Capture için kullanılan bir program sandım ve kurmadım. Vur kafayı duvara, bakim, vurdum. Gerçi kullanaca... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Recep İvediki Çekme Teklifi Size Gelseydi Büyük bir tecrübe olurdu, olaya öyle bakmak lazım. Çok iyi PRı yapılacak bir filmin yönetmenisiniz bir milyon şey öğrenirdim muhakkak. Kulağımı da tıkar çekerdim. Çıkan işi kendim bile beğenmesem sonu... |
17 yıl önce | |
|
Re: Mask - Arka planı silmek? Valla bende saatler süren eğitimleri var, hatta roto yapmak için özel programlar falan var da dünyanın en sıkıcı işi olduğundan izlemiyorum 🙂 |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Buluşsak mı ne? Sickman ayarlayacağım ayarlayacağım dedi ayarlamadı, sonunda ben açayım başlığı dedim. İstanbul tayfası ile (ve şehir dışından gelebilenler de tabii) şöyle bir buluşup takılsak mı geniş geniş? Yer zam... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bana mühendis diyen evine minare diksin bence. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Oooo, dünden razıyım ben, hazırım 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ben ortada bir tartışma bile görmedim. Gayet güzel fikirler konuşuluyordu. Siz cidden tartışma görmemişsiniz ya da tartışma nedir bilmiyorsunuz. Senin babanı da sevmezdim mordevrim zaten. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |