Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Windows 7 Taskbar'a alıştıktan sonra XP'nin taskbarının ne kadar yetersiz olduğunu anladım ben. Başta biraz küfür yedi ama. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ses ve renkten sonraki 3. devrim diyorlar her yerde, her röportajda, sen de Titanic'le aynı PR diyorsun. Evet, öperim. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ed Wood, inanılmaz şartlarda filmler yapmış, en "b filmi sever" herifi bile çileden çıkaracak kadar kötü işlere imza atmış, yeteneksiz bir yönetmen. Ve sonunda adı "sinema tarihinin en kötü yönetmeni"... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ha bu arada filmi oynatmak için özel donanım gerekmiyormuş. Normal imax sistemi (polarize) yeterliymiş. Çekim tekniği imiş farkı yaratan... "Avatar'ı izleyince gerçekten, peki öteki filmler neydi? nas... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Hayır. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Sorun zaten animasyon gibi görünmesinde. Olmaması gerekliydi. Foto realistik olması gerekirdi. Daha önce de yazdım, madem böyle görünecek, tamamen animasyon yapsaydı ben de laf etmiyeydim. Ama neyse, ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar 3 boyut nerde? Video 3 boyutlu mu? Bakmadım ben, her şeyi filme bırakmak istiyorum zira. Bir de 3 boyutlu gözlüğüm yok. 3 boyutlu olup da iyi olan film de görmedim zaten o nedenle bu film ortalama bil... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Manifestoyla derdin yoksa başvur. Adı bende tam oturmadı bir türlü. Sponsorluk olayı mı var ortada yoksa frigo Türkiye'de sinema ile ödeşleşti diye mi kullanılıyor, yoksa benim bilmediğim bir anlamı m... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Bu hali normal bir animasyon görünümünde evet, hatta 30 milyonluk District 9 açık ara önde. Olayı 3 boyutluda olacakmış, o da böyle görünürse rahatlıkla Cameron'un "sinemadaki 3. devrim"iyle dalga geç... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var 1gb/s bağlantı hızı olan üniversitede bu şekilde hızım. Mordevrim senin meslek ne abi? 🙂 a.b.c. O hız bütün okula bölünüyor yalnız. Ben de okuldayken 12 mb saniyede indirirdim, hey gidi günler be.. Hd... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Fikir güzel ama bazı ilginç yerleri de var tabii. Yine de hoş bir oluşum. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Bana vaat edilen bu, verilen bu. Memnunum birader 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ben metni okumadım ya, bütçe için konuştum sadece. Bütçenin 500 milyon doları aştığını başka yerlerde de okudum o kadar, onu belirttim yani. Bu arada Türkiye'nin 2009 yılı toplam gişe geliri 250 milyo... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Gelirsin diyorsun da adam bekar öğrenci değil ki sickman, aile var, öyle haftada bir taşınılmaz. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Sallamadılar, öyle aslında. Sadece filmi göz önüne alırsanız 250 milyon dolar falan olabilir, ancak sadece bu film için 10 yıldan uzun süredir geliştirilen bir kamera sistemi var ve bu sistemin argesi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |