Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Sektörsüz hiçbir şey yapılamayacağı gerçeceğini bir anlığına unutsak bile ortada bir sektörün zaten olmaması gibi bir sorun da var kezzo. Bunu ne yapalım? 🙂 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Colour Correction Hakkında Ufak Bir Soru " onclick="window.open(this.href);return false;1. sayıda renk düzenleme üzerine bir şeyler karalamıştım. Oradan öğrenmeye başlayabilirsin. |
17 yıl önce | |
|
Re: Zeki Demirkubuz Sineması (Necip Tosun) Ben de dövecektim o adamı, baktım konuşturtmuyor çıktım gittim zaten kafam kazan gibiydi.. Şiir okudu sanırsın Genco Erkal. Paso şu kitaptaki şu karakter gibi, bu efsanedeki şu gibi. Anladık çok okudu... |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: Monitör Seçimi Mino uzun uzun açıklamıştı bir başlıkta. Yine çağırıyoruz kendisini. LCD deyince bambaşka faktörler de var işin içinde. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Başka bir dil konuşan hatunla anlaşmaya çalıştığı bölüm muhteşemdi onu kabul ederim. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Erken bitmiyorlar, İngiliz dizi sistemi o şekilde. Bizde 5 milyon bölüm, onlarda 6şar bölümden 2 3 sezon. Coupling pek sevmem, çok sığdır, IT Crowd'un sonunu da sırf beetle çok iyi dedi diye getirdim,... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film ve Video Sanatı arasındaki fark nedir? Çok derin anlam karmaşaları var, hemen özetliyeyim. Sayısal kayıt ile kısa film ve video sanat birbirine girmiş. Bahsettiğin sayısal ortamlara kayıttır. Bu türünü belirlemez. Sadece ışığın kaydedildiğ... |
17 yıl önce | |
|
Re: Monitör Seçimi Kontrast değerlerine bakarken Statik Kontrasta baktığına emin ol. Markalar genelde göz boyamak için Dinmaik Kontrast değeri verir ki bu kalite açısından hiçbir şeyin göstergesi değildir. Çok kaba bir ... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: FCP 7 ve Prores 4444 formatıyla çalışmak Sırası/sonrası ancak Prores sadece Mac'te var, onu da akılda tutalım. |
Forumda FinalCut |
17 yıl önce |
|
Re: Wipeout Tr Asuman'ın bugünki programda giydiği kıyafet beni bitirdi. Bunu da buradan itiraf ediyorum, o kadar çirkin bir hatuna bile vurulabildim. Yeni sevgiliye hemen aynısından hediye ilk haftadan.. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar İngiltere'de yaşayan bir arkadaşım bugün yer ayırmak istedi ancak 10 ocaktan öncesine bulamadı. İlk haftadan bütçeyi çıkarak galiba. Film haftaya vizyonda bu arada. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Wipeout Tr Yurtdışı sürümü de böyle geyik mi bilmiyorum ama Türkiye sürümü şu an Türk televizyonlarında yayınlanan en komik şey. Her izlediğimde yerlerde sürünüyorum. Az önce de izledim resmen karnıma ağrılar gi... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Premiere CS3 Timeline da donma sorunu Neyle çektin (yani sıkıştırman nedir) bilmiyorum ama tam bir ram yetersizliği sorunu tarif ediyorsun. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Bir çok iyidir, gerisi de gayet izlenilebilirdir ama 1'in yanında öyle çerezlik sayılırlar. Blade Runner'ı havada karada yer de Dark City tartışmaya açık, 2001 ise imkânsızı zorlamak olur derim ben :)... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Mark II'nin full frame'i negatiften bile daha geniş, aşırı hassas bir alan derinliği var, zaman zaman sorun çıkarabilir. 7d APS-C algılayıcı sahip ki bu her ne kadar filmden küçük olsa da gayet yeterl... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |