Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: panasonic hmc 151 e ve 7d karşılaştırması EHeheh, ben sustum gözlerim konuştu! Işığı kontrol altına almak istemeyi olabilme olasılığı olan bir şey gibi anlatman bile yukarıdaki laflarıma gelir. Yazdıklarının altında kastettiğin şeyi ben anlıy... |
17 yıl önce | |
|
Re: panasonic hmc 151 e ve 7d karşılaştırması Senin gibi yılların tecrübesine sahip görüntü yönetmenleri varken bize laf düşmez. Yalnız böyle tercübeli bir ismin 7D ışık ihtiyacını ortadan kaldırıyor demesi benim garibime gitti, ben mi bir şeyler... |
17 yıl önce | |
|
Re: Avatar Şöyle bir şey karaladım:" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ben 4 yıl önceden aklımda kalanları söylüyorum. Tekrar izlemek lazım bir ara. O zamanlar öyle yer etmiş ama aklımda. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Bir de Necrophagist var ama o teknik death yapıyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Tüm filmi severim de sonunu biraz ilahiyata bağladığını düşünüp soğurum hep. Ama çok sağlam filmdir, sesleri ilk duydukları sahne hâlen aklımdadır. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşsak mı ne? Kimseden bir cacık olacağı yok, bu anlaşıldı. Biz tmmchn ve kaydıraklıyılan ( gerçi ona sormadım ama eşyaları da geldiğine göre artık hergün Taksim'de olması lazım) ile Cumartesi günü 7 (19), bilemedi... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler Ene, Bayram, gelip de beni aramadın ha, sildim abi seni defterden 🙂 |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Gain'in sıfırda olduğundan emin ol. |
17 yıl önce | |
|
Re: Avatar Söylediğim her şeyi yaladım yuttum, bunu da inanılmaz büyük bir keyifle yaptım. Elinden ayağından her bir tarafından öperim Cameron.. Sen ne ulvi, ne ilahi bir adammışsın.. Üzerine bir uyuyayım, yarın... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Abooo..." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Objektivin üzerindeki sayilarin anlamlari Tarkan sen hayatı sorgulasan felsefeci olurdun, hem de tarihin en iyilerinden. Sana cevap verirdim ama kullanacağım her terimin ayrıca anlamını soracağını bildiğimden çok tırsıyorum cevap vermeye :). |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
17 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Süfer olmuş yine hehe. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Bu başlık sabitlensin, ibretlik olarak en yukarıda dursun, başka diyebilecek bir şey idrak edemedim.. O kadar ki mantıklı cümle kuramıyorum hepa gibi yazıyorum, kendimi kaybettim.. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ne kazancaksın o önemli de sen ne kazanırsan kazan, esas Cameron kazanacak sanki :D. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |