Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: panasonic hmc 151 e ve 7d karşılaştırması

EHeheh, ben sustum gözlerim konuştu! Işığı kontrol altına almak istemeyi olabilme olasılığı olan bir şey gibi anlatman bile yukarıdaki laflarıma gelir. Yazdıklarının altında kastettiğin şeyi ben anlıy...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: panasonic hmc 151 e ve 7d karşılaştırması

Senin gibi yılların tecrübesine sahip görüntü yönetmenleri varken bize laf düşmez. Yalnız böyle tercübeli bir ismin 7D ışık ihtiyacını ortadan kaldırıyor demesi benim garibime gitti, ben mi bir şeyler...

17 yıl önce
Re: Avatar

Şöyle bir şey karaladım:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Ben 4 yıl önceden aklımda kalanları söylüyorum. Tekrar izlemek lazım bir ara. O zamanlar öyle yer etmiş ama aklımda.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Bir de Necrophagist var ama o teknik death yapıyor.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Tüm filmi severim de sonunu biraz ilahiyata bağladığını düşünüp soğurum hep. Ama çok sağlam filmdir, sesleri ilk duydukları sahne hâlen aklımdadır.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Buluşsak mı ne?

Kimseden bir cacık olacağı yok, bu anlaşıldı. Biz tmmchn ve kaydıraklıyılan ( gerçi ona sormadım ama eşyaları da geldiğine göre artık hergün Taksim'de olması lazım) ile Cumartesi günü 7 (19), bilemedi...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler

Ene, Bayram, gelip de beni aramadın ha, sildim abi seni defterden 🙂

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Gain'in sıfırda olduğundan emin ol.

17 yıl önce

Söylediğim her şeyi yaladım yuttum, bunu da inanılmaz büyük bir keyifle yaptım. Elinden ayağından her bir tarafından öperim Cameron.. Sen ne ulvi, ne ilahi bir adammışsın.. Üzerine bir uyuyayım, yarın...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Abooo..." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Objektivin üzerindeki sayilarin anlamlari

Tarkan sen hayatı sorgulasan felsefeci olurdun, hem de tarihin en iyilerinden. Sana cevap verirdim ama kullanacağım her terimin ayrıca anlamını soracağını bildiğimden çok tırsıyorum cevap vermeye :).

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Re: Alice Videoları

Süfer olmuş yine hehe.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum

Bu başlık sabitlensin, ibretlik olarak en yukarıda dursun, başka diyebilecek bir şey idrak edemedim.. O kadar ki mantıklı cümle kuramıyorum hepa gibi yazıyorum, kendimi kaybettim..

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce

Ne kazancaksın o önemli de sen ne kazanırsan kazan, esas Cameron kazanacak sanki :D.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 138 / 493