Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kısa Film: "Erişim Engellendi"

Güzel. 😀 Güzel.Yalnız bir kusur var. O da filmin başındaki akıllı işaret. 18 yaş üzeri seyirci kitlesi yazısı var fakat işareti cinsel içerikli yayın işareti. Logo ile yazı uyuşmuyor. Saygılar. Bu ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

" onclick="window.open(this.href);return false; İlk fragmandan daha iyi olduğu kesin.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Buluşsak mı ne?

Valla Mino buluşma ayarlayın diye başlık açtık, kimse gık etmedi. Bu da buluşma değil, biz tmmchn'la buluşacaktık, foruma da haber verelim gelen gelsin olayı. Kadıköy'de buluşma isteyen arkadaşlar Kad...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Nasıl daha önce dinlememişim hayret ettim, utandım.. Bu sene haklarında çıkan belgeseli izlerken keşfettim ve hemen son albümlerini indirip dinlemeye başladım, hakikaten çok iyilermiş. Üstelik günümüz...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İlgililere Fırsatlar

Ya sanırım başlıkla çok alakasız olacak ama yeni başlık da açmak istemedim. TRT'nin şöyle bir desteği söz konusuymuş, ilgilenen olur belki:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Buluşsak mı ne?

Gelmemekte özgürsün üstad, kimse boğazına sarılmadı.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Avatar

Ben de gittim de olayı oydu sanırım :). 3b olmaya kasmayan bir filmdi ancak ben bu filmi 2b izlesem bu kadar etkilenmezdim sanırım. Bunun sebebini açıklayamıyorum ama.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂

Güzel evet ama sinema filmleri konusunda her sözlükte yazı var. Ben bir diziye filme bakacak olsam ekşiyi falan açarım yine. Bence kapsamı daha başka bir şey olursa, ya da girilen içeriği başka olursa...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bu içinde haklı düşünceler barındıran bir fikir evet ama tamamen doğru değil. Bu tarz işlerle uğraşan biri bu işlerin ne kadar pahalı olduğunu da bilir. Bu 5 kişiyle Uzak'ı çekmek gibi değil. Görsel e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sözlüğü kurmamız yarım günümüzü almaz. Sadece emin olalım diyorum. Heahaheahe..

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Tamam da o zaman ilk mesajlarınızın içi tamamen boşalıyor. Siz bunu yapan adamın keyif almadığını mı iddia ediyorsunuz şimdi? Şahsen yukarıdaki kısayı ben yapsam her izleyişimde zevkten 4 köşe olurum....

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Doğru yönetimle hepsi işlevsel tabii. Ancak misal şimdiki gibi "geyik olsun işte millet geyiğini orada yapsın" olayı sağlıklı değil bence. Amaçlar baştan konmalı ve ona göre işlenmeli her şey, yoksa s...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Daha önce de dediğim gibi sözlük konsepti bence yarardan çok zarar getirir. Bir adet pedi kursak çok daha bomba ve yararlı olur.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Uzak'ı Anadolu'da oynatın bakalım kaç kişi sonunu getiriyor..

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Avatar

Ula Ali yardın beni ya :D. Ne şanslı adamsın ahehae.. Nasıl yer bulup verdiler sana IMAX'te onu anlamadım gerçi, ne şans be.. 2 koltuk var hiç satmadıkları onları mı verdiler acaba sana.. Oradakilerin...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 137 / 493