Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Konu Dışı Sorular

Google Office de var, ayrıca gmail'de ille eklenti yapmana gerek yok, posta gibi oraya da yazabilirsin draft olarak durur, blogger'da yedekleyebilirsin vs. vs.. İstedikten sonra yöntem çok :). SSDler ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Son dönemde forumda yaşanan "photographer" patlamasını büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. Yanlış anlaşılmasın, photographları değil photographerları takip ediyorum ben. Kardeşim anlıyorum, fotoğraf...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Erdem GENC Photography

Mordevrim'in istediği tam olarak o değil sanırım. Ama senin verdiğin örnekle birebir örtüşmese de benzer konseptlere sahip filmler var. Sliding Doors var örneğin, sonra Conversations with Other Women ...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı....

Devamlılık hatalarını da sayacaksak " onclick="window.open(this.href);return false; var, başlığa gerek kalmaz :)ç Görkem'in başlığı sanırım daha çok mantıksal hatalar üzerine.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Avatar

Cameron en başından beri filmi 3b izleyin diyor. 20.th Century ile imzaladığı ilk kontratta sadece 3b gösterim imkanı olan salonlarda gösterilecektir maddesi vardı ancak 3b beklenen hızda yaygınlaşmay...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

Ya korku filmlerinden tırsmam da gerilim oldu mu acayip geriliyorum. P.A'da da yatak odası kadrajı girdi mi tüm tüylerim kalkıyordu direkt. Oralar iyi geriyor, gerisi rahat zaten. Ama merakla n'olacak...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Taşınır bellek mi flashdisk mi? Abi sen de evrendeki en güvensiz ortamda tek yedek nasıl gezersin ya.. Diyorum şunları bloga koy diye.. Yayımlamasan bile dururlar yedekte, ben artık tüm yazılarımı bl...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Avatar

Imax'in gösterimi de felaket durumdaymış alice'nin dediğine göre. Reald'de kusursuzlar diyebilirim. Gerek çeviri anlamında, gerekse kullanılan fontlar vs. anlamında gördüğüm en iyi altyazı bugüne kada...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

O 2 espriyi ben de çok sevdim :). Hepa'yı sallamamaya da alışırsın foxburr :). Ben de seni sallamıyorum dude -_- Sora konuşma 2 satır eleştiri yapıyorsun diye,İyi o halde;"Boktan film olmuş, fragmanda...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: RED SCARLET ile ilgili herşey

Aslında her yer 2K kullanıyor. En azından projektörler 2K. Görsel Efektler de genelde 2K ile çalışılıyor. O nedenle perde için rahat rahat yeter derim Scarlet. Viper FilmStream vs. gibi kameralar bile...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce

O 2 espriyi ben de çok sevdim :). Hepa'yı sallamamaya da alışırsın foxburr :).

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İş İlanları

Craiglist'ten işte sanırım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Piyonların Anatomisi (Dertli satranç piyonları)

Arkada çalan müziği biliyor diye hava atıyor işte, boşver sen onu 🙂

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Piyonların Anatomisi (Dertli satranç piyonları)

Son espri çok iyiymiş :). Yalnız arada izler çıkıyor, onları niye silmedin?

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Adamlar tüm metal camiasına yön vermiş sen ne diyorsun :). Bu parça da 1982'den. 2009 albümleri dehşet olmuş, Iron Maiden gibi her albümde aynı şeyi tekrar çalacaklarına böyle müzik çalsınlar, 10 kat ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 136 / 493