Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Oh oh, yeni yüzler. En güzel böyle oluyor. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: premiere de takılma sorunu Sistem özelliklerini bilmeden sağlıklı bir yorum yapmamız mümkün değil. HD'de takılıp SD'de normal oynatması sistem yetersizliği (ram) diye bağırır ancak sistemin yeterliyse başka sorunlar da olabilir... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Bak adamlar ne güzel yapmışlar. Ve gayet de girilip okunuyor. Tebrik ediyorum kendilerini: " onclick="window.open(this.href);return false; Ve geyiğe izin vermiyorlar şimdilik. Aynen bizim tasarımızda ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Sesçi kendisi. Kayıt+boom. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Görkem'e de benzetmedim değil, vallaha bak.Takılmak için söylemiyorum. Avatardaki fotoğrafın uzun saçlısını düşünün. 🙂 !!!! Aynısı! |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Ben de gelirim, harbi bak bu sefer. Buna Kadir bile inanmaz öyle diyeyim. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Kadir tekrar yazsın şu foruma artık bu ne be.. Her başlıkta Kadir önerdi, Kadir söyledi.. Ne bu Çarli'nin Melekleri gibi töbe töbe.. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? İki ihtimali düşünürsün negatif görüş belirtmeden. Karşındakini tanıyorsan alınma ihtimali, tanımıyorsan psikopata bağlama ihtimali. 🙂 Sonra Özgür ün bunların yaşanmasından üzülmesi/sinirlenmesi. Hehe... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Özgür formatını bitirsin söyler şimdi, Kadir'in bir podcast fikri vardı, onu uygulamayı düşünüyordu Özgür zaten. Radyodan daha mantıklı bir fikir. Radyo da çok güzel tabii de daha fazla uğraş gerektir... |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Olm başyapıtlar çekecektik o kamerayla. O kamerayı doğrultunca ışığı kendi yapıyomuş. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Yukarıdakiler hepsini okudum ve size laflar hazırladım. payitaht sen haksızsın xxx.. Açıkcası zepra'nın ilk mesajının büyük kısmına katılıyorum, 3 5 başlıkta birkaç kez de dile getirdim. Muhalefetin d... |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum f35 yok yani ha? |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum İstanbul'da çaylar 2 lira, bence bir daha düşün :). |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular O hoparlörleri Türkiye'de (ya da 220w kullanan başka bir ülkede) bir prize bağlarsan yanarlar, aklında olsun öncelikle. Eğer bağlantıları doğru yaparsan, 3+1 set kurmuş olursun. Ayarlarını da o şekild... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar Sorunu yazıyor zaten. Dynamic Link bir projede tek yönlü çalışır. Çözümü sorundan daha basit. Premiere'den Ae'ye sahne alırken Dynamic link ile değil kopyala yapıştır diye alacaksın. Sonra o AE Compo... |
Forumda After Effects |
16 yıl önce |