Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ev Sahibim Öncelikle bir spoiler uyarısı hoş olacaktır izlemeyenler için. Filmin renk düzeltmesi yapılmadı daha. Bunlar bidıl'ın idareten attığı renkler. Video yakında yayından kalkacak, renk ve sesteki sorunlar... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Havai fişek Çekim sırasında mutlaka ama mutlaka ışıklandırın. Öbür türlü kafayı yersiniz. Ondan sonrası bir şekilde hallolur. Ama fişekler o kadar ışık verir mi onu araştırmak lazım. Hiç dikkat etmemiştim daha ön... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |
|
Re: enjeksiyon Enjeksiyon'un o dili bayıyor ama bir yerden sonra, ilk dinlemede gaz verici de o da benim gibi, çok konuştukça boş konuşmaya başlarsın ya, bir yerden sonra aynı şeyi 4. kez söylemeye başlıyorsun falan... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Muhatabı enjeksiyon olunca normal tabii yanlış anlaşılması :). |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? mordevrim'le bs'ye bir gün arayla kayıt olduğumuzdan öyle bir tribe hiç girmediğini söyleyebilirim. Gerçi girmişti de bağıra bağıra söylemiyordu, bir de onun o tribi Kütahya'da olduğundandı. Bir de be... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Forumu çökertmek istiyorsanız: Herhangi bir başlığa herhangi bir mesaj atın. Sonra düzenle tuşuna basın. Bir şeyleri değişitirip gönder deyin. Benim kadar şanslı bir insansanız göndermeyecektir. 10 k... |
16 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları İlgilenenler için EP için twitter hesabı açtım. İlgililer (ve üyeler) oradan da takip edebilirler. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: enjeksiyon Kamera hareketlerin yüzünden mi? 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim Filmi baştan sona üç kere daha izle foxburr, özellikle sonlara doğru hava kararıyor falan, onlara da iyi bak :). Filmin renkleri düzgün değil pek, ondan çakmıyor sanırım. Haftaya renk atmaya çalışaca... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Valla millet dehşet sohbet ediyordu, sonra verbalkint kalkıyorum dedi, sonra bir baktım tüm masa aynı anda, muhabbetin tam ortasında ayağa kalkıp kapıya yürümeye başladı. İlginç bir andı benim içinde.... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim Şöyle bir kamera arkası eki de var, bol miktarda spoiler içerdiğinden koymamıştım önceden. Bunun şifresi de evsahibesi" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: FF toplu film izleme etkinliği "Avatar" Ben de gelip herkese anlatacam olacakları. Maksat zevkinizi kaçırmak hehe. Yalnız yine biz bize olacaksak sanki hiç anlamı yok bu etkinliğin. Sessiz üyelerden, ya da sesli olup da fiziksel form üretem... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Sorulara Cevap Geliyor. Win 7'de Encore sorunları devam ediyor. Düzgün bir yama ya da yeni sürüme kadar da düzelmez muhtemelen. Çözüm olarak Xp Mode kurup (Microsoft'un sitesinden ücretsiz indirebilirsin) modun içinde tekrar... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları En en iyi işin olmuş Ali, hastası oldum klasik hehe :). Sonu stop motion olacak sandım hehe. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Ali sanırım gelmeyecek. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |