Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Tüm Zamanların En İyi 150 Oyunculuk Performansı Listeyi yapan kurumu da dikkate alman gerekli payi böyle durumlarda. Gayet Total Film'lik bir liste yani. Scarface girerse Serpico da girerdi yalnız söylemezsem olmaz :). |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık Rode VideoMic Posta attım tacfilm bakarsın. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Yahşi Batı Yani ilk derdimiz komedi olması değildi diyor. Hiçbir filmimde de ilk hedef komedi değildi diyor gerçi sonra, sanırım hiçbir sav kurtaramaz film kötü olduktan sonra. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Yahşi Batı Yahşi Batı'da komedi çekmeye çalışmadıklarını söylüyorlar yalnız ona dikkat etmek lazım. Yalnız Siyad tablosunda da durum pek parlak değil:" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 "Bugüne kadar en çok 67 kişi Cum Haz 29, 2007 11:30 pm tarihinde çevrimiçi oldu"67+29=962007 -> 2x7=14 11+30=4196+14=110110x20=22002200-110=2090 neyse olmadı.2010 bizim senemiz olsun. Bu ne ya gebe... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 Sen yazarken biz girmiştik ama be saylanmaz bu :). aygunb Amerika'da olsaydı o yazardı ama son mesajı hehe 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Sen de ben de çok iyi biliyoruz ki öyle bir şey yaptığın anda yerlerin tamamı sigara içilecek yere döner. Yasak yokken ortada 1 tane sigara içilmeyen özel mekân var mıydı? Yok. Niye? Müşteri kırar. Bu... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Hâlen daha alakasız bir yere çekiyorsun konuyu. Konu sigaranın zararlı olması değil kullanıldığı anda yanındakileri etkilemesi. 3. kez söylüyorum artık başka da söylemeyeceğim. Konu sigaranın zararlı ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var İyi böyle iyi, arada gerekli faşizm. Bizimkisi bencillikten oluyor. "Ulan biramla sigara içemiyorum olur mu böyle şey" yerine "ulan gelecekte daha az insan sigara içecek ne güzel"i düşünmek lazım. Heh... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Arka Pencere yazarlarından biri şöyle özetlemişti bu durumu: Cameron 15 yaşında (salladım şimdi unuttum tam yaşı) 2001'i izlediğinde yaşadığı hisleri, günümüzün 15 yaşındakilerinde oluşturmak istedi k... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Sen de düzgün oku sonra cevap ver hastadam. Ben sigaranın zararından bahsetmedim. Kimsenin ne yeyip içtiği bir diğerini bağlamaz. Ben tatlının beni öldüreceğini bile bile yiyorsam o beni bağlar, seni ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Inglourious Basterds Kalbine gelen kurşunu engelleyen saat miydi kitap mıydı neydi, o orada olmasaydı ne olurduyu da ben yazayım bari :). |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Şimdi senle tartışmaya girme öküzlüğünü göstermek asıl salaklık ama şöyle diyeyim (mordevrim samimi arkadaşımdır burada da kendisine takılıyorum, ciddiye alan mordevrim gibi olsun), alkol tadında içil... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: ikiyüzlüra Ya paçino (verbalkint),"balayındaki insanlar, hemen o hafta içinde mobilya taksidi öder mi? Özgür'ün oynadığı karakter sigara yüzünden senedi orada unutur mu?"Bunlar nasıl sorular?Artistic License diy... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Sigara bence 20 lira olsun da alkole son zam yaptıklarında AB'den uyarı yemişlerdi. Yine yerler umarım ama akıllanacakları yok gerçi yese n'olur. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |