Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: LOST

Ondan çok Sayid ve Hurley'in altlarında kalan kafataslarına takıldım ben.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Alınık Rode VideoMic

Hayrını göre Taç Film!

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Sigara fiyatına zam da yapar o şimdi.. Mahsun yapacağına o yapsın valla.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kamera ve Ekipman Tavsiyesi

Tüm sorularınız cevabı forumda mevcut. Az biraz dolaşmayla bizim vereceğimizin on misli cevap alabilirsiniz. Zaten pcye aktarımda 2 yol var, kasetten veya hddden. Hdd aktarımları günümüzde yaygınlaşıy...

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Sakat Çocuk Sorunu

3 boyutlu izleme yapmadan bunu yapman biraz zor (hareketli kamera için). Ayağa sadece çorap değil aynı zamanda pek çok izleme noktası da koyman gerekli. O izleme noktalarıyla öncelikle ayağın bittiği ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce
Re: BABAM İÇİN

Evet ben de ona takıldım, senaryo değil, seneryo olacak.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce

Dün gece de tartıştık payi, ben zaten adamı savunmuyorum, sadece bunun psikolojik soruna bağlanması çok saçma, onu diyorum. Sickman'in de dediği gibi bu ticarettir ve hiçkimseyi (yasal yollardan) para...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Kasıt iyi yönetilmekse 100 tane de sayabilirsin tabii, ama hem düzgün bir film olup hem de en azından 1 milyon sayısına ulaşan filmler 10u ya anca bulur, ya da çok az geçer. Ama bak Dabbe, Büyü, Reco ...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Inglourious Basterds

Kevin Smith izle Tarantino filmlerinde niye kimse konuşmuyor dersin :).

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kamera ve Ekipman Tavsiyesi

Hv30/40 + NTG -1 ya da Rode VideoMic derim. 3 bin tlyi bile vurmadık. Gerisi de ışık için.

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Sakat Çocuk Sorunu

Rodriguez'in Planet Terror'ü olacak akaratas :). Ama o silme değil değiştirme. Silersin de gerçi.

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce
Re: Inglourious Basterds

O bölüm olayına, eski filmlerden alıntılar yapma vs. olayına "Tarantino korkusu" diyorum. Düz bir film çekerse köklü hayranlarından tepki çekeceğinden korkuyor bana göre. Düz bir film çekerse denyo li...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Sayabilir misin bana o 10 filmi (2 milyon gişe yapmış da olacak) Görkem lütfen. Yazık olabilir de sorunlu olduğunu iddia etmek saçma.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Türkiye'de Klip Yönetmenliği

Özgün diyemeyeceğim ama ben de şu klibi severim:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: ikiyüzlüra

Bilim-kurgu en sık kullanıldığı alan olduğundan onu örnek verdim kardeşim paçino. Güncel ve türle alakasız örnek istersen Yılmaz Erdoğan'dan Neşeli Hayat'ın finali diyeyim. Deus Ex Machina ile sanatçı...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 132 / 493