Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine.... 1. efendim biz çekmesek o oyuncu kadrosunu izleyebilir miydi arkadaşlar? İzleyemezdi, o zaman ben o çağıran arkadaşları kınıyorum, ayrımcılık var! Biz de gelmek istiyoruz. 2. kardeşim hangi cam sahnes... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More Sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Ben bu yapılamaz, samimi olmaz falan demiyorum. payitaht'ı tanıyorum ve onun böyle bir numaraya başvuracak biri olduğunu düşünmüyorum, onu dile getirdim. Jarmusch da e... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More Ya tabii ki, sevenleri ikisi için de ayrı ayrı izler, o başka bir şey. Benim dediğim şu, Bilal filmde bizon var diye reklam yapacak bir adam değil. Jarmusch Broken Flowers'da Bill Murray var diye bunu... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Övdüğüm filme sövdüğümü sanan zekâ kapasitesindeki insanla muhatap olmak benim hatam da bu espri baydı artık, hâlen nasıl eğleniyor insanlar anlamadım. Ne zaman kilitlenecek başlık onu da merakla bekl... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More O izleyicinin bizon'u pek sallayacağını düşünmüyorum ben de işte. Tek demem o. Sallamak derken yani sırf o var diye izleyeceklerini sanmıyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK "gazete çok eski bir haberleşme aracıdır ve ne yazık ki insanımız bunu unutuyor. unutturmayalım artık. yeter." İşte tam da bu nedenle bir bok olamıyor Türk Sineması. Türkiye'de 25 milyon insan interne... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More Bilal ve Engin'in çok izlenmek gibi bir kaygıları olsa 143 dakika süren neredeyse diyalogsuz bir film çekeceklerini düşünmüyorum açıkcası. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Projeyi Ae'de açsana. Fcakir, bence 7D için acele etme. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More Kezzo, payitaht'ın filmi bu, başkasıyla karıştırdın sen galiba.. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine.... Hayır, hangi sahneden bahsettiğini anlamadım, cam önünde geçen birkaç sahne var. |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine.... Kardeşim "Pencere sekansındaki yanlış kamera kullanımı tercihi" ne kadar muğlak bir tanımdır.. Nereden bahsettiğine dair en ufak bir fikrim yok. Bir de filmin başlığı varken niye yeni başlık açıldı on... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık Rode VideoMic Ticarete atılmadık abi henüz. İleride belki. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Dünyanın en büyük forumları Türkler'den çıktı, yine çıkabilir. Normal şeyler. Kurtadam dağılmadan önce dünyanın en büyük forumuydu, sonra bölündü, sonra onlar da kapandı falan. Birkaç sebep var, 1.si ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Premiere Pro Startup Error Windows kaynaklıdır muhtemelen. Mac'te kesin olmuyordur bunlar :D. Bakmak lazım yine de tabii tamamen salladım 🙂 |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmler [vimeo][/vimeo] Aklıma tek bir şey getirdi, onun dışında da hiçbir şey bulamadım açıkcası.. |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |