Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Düşünce gücüyle yazı yazmak

Devrim anlayışlarımız farklı herhalde :). Beyin dalgalları 30 40 yıl hatta belki de daha uzun zamandır okunuyor. Bunları kontrol altına almaya başlamak devrim değil, olsa olsa güzel bir gelişme olur. ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Bu deneysel olanı, 10 dkdan sonra başlıyor:" onclick="window.open(this.href);return false;PC'de son kullanıcının satın alabileceği ürünler de var. Bu ürünlerle FPS oynayan insanlar tanıyorum (pek başa...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Kiralık Canon 5D Mark II - Günlük 100 $

Çünkü çok kıl ve parazit birisin. Veritabanı taşındı o arada bir miktar mesaj silindi (son yedek noktasından taşındığı için). Giden tek mesaj da seninki değil zaten, örnek görüntü falan koymuştu arkad...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce

Gerçek olma olasılığı var. Düşünce gücüyle kontrol sağlayan aletler piyasada var. Yazı yacak kadar gelişmişini görmedim henüz, belki başlıyorlardır ufak ufak. Yalnız çok ferah ve dingin bir kafa ister...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Bezin mikrofiber olduğuna emin olun yoksa lense zarar verebilir.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Görkem'in film zevkini şu şekilde anlayabilirsiniz; film ne kadar iyiyse yorum o kadar kısadır. Örnekler:Film çok iyiyse veya başyapıtsa veya ona yakınsa:[dusun]Theodoros Angelopoulos'tan Ulis'in Bakı...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ben de imzama Görkem'le alakalı bir şey koyayım diyorum ama o kadar uzun imzaya izin yok 🙁

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Newyork i love you

Paris I Love You'nun yenisi işte bu. İstanbul 2010 Kültür Başkenti ayağına İstanbul ayağı da yapılıyor, hi0çbirimizin adını bilmediği0 bir 0reklam0cıya bi kaç milyon dolar verdiler işte, bir sürü isi...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kadir Köymen'den ücretsiz film atölyesi!!

Bitirme savunması mı? Vay anasını! O okulu sen ben gibi adamların bitirmiş olması bile Tanrı'nın varlığına bir delildir. İlahi bir şeydir, açıklanamaz 🙂 7 sene oldu muydu dude, erkencilik yapma sınıra...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Senin adına nerede konuştum, böyle bir şey yapacak biri olmadığını düşünüyorum dedim. Bir yerde payitaht böyle yapmaz mı dedim.. Töbe töbe...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Avatar

Daha önce de dediğim gibi zaten Avatar'ın devrimi kamera arkasında (ve bizzat kameranın kendisinde, alan derinliğinde). Yoksa ekranda gördüklerimiz devrimsel değil, onların oraya getirilişi öyle.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Bu fotoğraf ve altındaki yazı (kırmızı kısım hariç) filmin kendisinden daha etkileyici sanırım.Belki gerçek olduğu içindir..

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Kadir Köymen'den ücretsiz film atölyesi!!

Bitirme savunmam olmasa ben bile başvuracaktım şerefsizim..

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine....

Okumayım da okudum mu deseydim! Yalan mı söyleseydim! Çok uzun yazıyorsun kardeşim, çok söyledim, dinlemiyorsun ki :).

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine....

Tabii kesik kesik okursan böyle olur (kendime diyorum). Önce o sahneyi eleştirdiği yeri okudum, sonra alta geçtim başka bir şeyden bahsediyor sandım. Aferin bana.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Sayfa 130 / 493