Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: After Effect Dosyasını Premier'de Açmak?

CS3 production Premium paketinden 2 programı da tekrar ve AYNI ANDA kurman lazım. Aynı andadan kastım aynı kurulum sırasında, ayrı ayrı değil.

Forumda After Effects

16 yıl önce
Re: Mercury Playback Engine

Bu yazılım ve kartla bile proxysiz hdslr işlemek hâlen daha mümkün değil gibi görünüyor şimdilik.

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor

Umarım bunlar sadece örnektir. Zira bütün filmlerin atmosferini bozmuşlar, dandik tv dizilerinde bile cc daha iyi. Ben bu fikrine katılmıyorum, bence gayet güzel bir proje. Evet o eski havası belki ka...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Ev Yapımı Reflektör ( Yansıtıcı )

Çok mantıklı, elinize sağlık ve teşekkürler.

Forumda DIY - Kendin Yap

16 yıl önce
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma

İlzediyseniz hemencecik yazacaksınız zaten. Ali sen yazma, sen izledin. Başkaları yazsın.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Mercury Playback Engine

Red kurguluyoruz ama hâlen daha Mark II, 7D falan kurgulayamıyoruz adam gibi :D. Ben bunu anlamak istiyorum.

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma

The Men Who Stare at Goats Göğsünde adı yazınca çok zor olmadı 🙂

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Mercury Playback Engine

Tahminen CS5 ile birlikte, Premiere içerisinde Mercury Playback Engine gelecek. Nedir bu motor? Özetle Premiere'de CUDA desteğidir. Yiyorsa Nvidia'ya geçmeyin artık (ben dahil :)). PP CS5'in SADECE 64...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Sitede de duyurun bence.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Şimdi bize duyurdunuz da esas oraya duyurmanız gerekli değil mi?

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Canon hv30 exposure lock

Bu sorunun cevabı forumda pek çok kez verildiğinden kimse yazmamıştır tekrar, ancak arama düzgün çalışmadığından bulamamış olman normal. Bir de ne sorduğunu tam olarak anlayamadım (cevabının verildiği...

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Arama çalışmadığından sickman'in attığı videoyu bulamadım. Sickman attığında bir elemanın showreeli olduğunu söylemiştim amma ve de lakin, muhteşem haberi yeni görebildim. Adamlar 850 bin dolar yatırı...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Düşünce gücüyle yazı yazmak

NTV 2006 yıllığına bakıyordum bugün de şans eseri bir sayfaya geldim, düşünceler okunabilmeye başlandı işte ileride bu yöntemle yazı yazılması vs. bekleniyor diyor. Microsoft'un çevrimiçi Office'ini b...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Düşünce gücüyle yazı yazmak

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: TAŞINIYORUZ

Valla eskiden de düzgün çalışmıyordu arama zaten, farketmeyiz pek sorunluysa bile.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Sayfa 129 / 493