Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda!

o zaman mesela yok. ama asıl önemlisi entry silmekten mümkün olduğunca kaçınılması. yani nedeni haklı bile olsa insanın entrysinin silinmesi insanın ağırına gidiyor. bir de silinme nedeni şaibeli veya...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Hehe, ben gidememiştim ama arkadaşlar ordaydı, foto falan çekmişlerdi. Necroshine zaten Rock Kulübü'nün resmi parçasıydı. Güzel günlerdi be.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

İşte burada sözlük kurulurken sözlüğün konseptinin tam olarak belirlenmemiş olmasından kaynaklanan bir karmaşa var. Amaç ekşi'nin sadece sinemayı kapsayan modelini kurmaksa, zepra haklı. Amaç ciddi an...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Tam çevirisi Giriş veya Girme. Sözlüğe uyarlamaya kasınca giri güzel oluyor.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Sözlüğün kendi içerisinde bunları yazacak yer yok, hem burada herkes okusun, üzerinde tartışalım diye buraya yazıyorum: 1. Başlık formatı. Film adları girilirken bir kalıp oturtulması lazım. Kimisi gi...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Kültürel Marksist Sinema Yazıları Denemesi (Başlamadan Önce)

Beklemedeyiz.

Forumda Makaleler

16 yıl önce
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK

Biz buna imam osurursa cemaat sıçar diyoruz. Forum için konuşuyorum.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce

Bir de şunlara entry değil giri diyelim artık. Batı'nın iyi şeylerini alalım sadece. Giri nedir ya? Kimse bana giri dedirtemez, yazdırtamaz 🙂Büyük konuşmayayım, ama çok kötü ya. Giri entrynin Türkçesi...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Bir de şunlara entry değil giri diyelim artık. Batı'nın iyi şeylerini alalım sadece.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma

Away We Go 😛 Öyle facebook'umdan bakıp yazmak ne kolay di mi..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Alice Videoları

Nihayet hayranı olduğum bir yönetmenle (!) çalışma fırsatı buldum, çok mutluyum ihihihih Kendim varım diye demiyorum, çokgzel olmuş hehe 🙂 Yalnız biz esasen bambaşka şeyler çekmiştik, onlar nerede diy...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bu konser hâlen kesin değil (gibi), en azından Rammstein ayağı, 1 aydan uzun süredir onaylanmasını bekliyorum ama hadi bakalım. Daha sabah kontrol ettim, şimdi de baktım, hâlen daha Rammstein'ın sites...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Çokgzel olmuş. +rep. Title olarak adres yazıyor yalnız, onu bir hallediverin.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Altın Küre'nin kapanışında "Cecil B. DeMille" ödülü alan Martin Scorsese'nin hakkını verdiler. Yaşayan en büyük yönetmen olduğu bir bakıma tescillenmiş oldu. Kendisi de güzel bir konuşma yapıp Cecil B...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Altın Küre'nin kapanışında "Cecil B. DeMille" ödülü alan Martin Scorsese'nin hakkını verdiler. Yaşayan en büyük yönetmen olduğu bir bakıma tescillenmiş oldu. Kendisi de güzel bir konuşma yapıp Cecil B...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 128 / 493