Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kültür Bakanlığı'ndan destek alırken "amatör film" ne demek? Geçen gün bir arkadaşımın arkadaşı 7 milyar almış kısa film desteği için, film Van'da çekilecekmiş,desteği kültür bakanlığından aldı dedi, sesci arıyorlarmış yönlendirme yaptım. Bende aradım kültür ba... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... T1'de, silah patladığı zaman ekran 1 2 kareliğine beyaz olur, bunun sebebi, oyuncuların silah patlamasından dolayı gözlerini kapatmasıdır, oysa bir terminatör böyle salak bir şeyden göz kırpmaz. |
16 yıl önce | |
|
Re: 2 bin liraya kamera+mikrofon+tripod Para yetiyorsa NTG 1, yermiyorsa Rode VideoMic. Video Mic'e kesin yeter ama NTG 1 alabiliyorsan kesinlikle onu al. Yalnız mikrofon boomsuz biraz anlamsız oluyor. Boomlar da mikrofonlardan pahalı mübar... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir. Kardeş, gençlik diyor zaten. Anlayamadım Ahpab? "Gençlik k... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için) O görüntüler 7D'nin kendi görüntülerinden daha kötü. Ben direkt git 7D al derim, zaten adaptörlerin amacı makinenin önüne fotoğraf makinesi objektifi takabilmek, e zaten o objektifi kullanan ve 1,6 ça... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. E oldu olacak getirin ben yapayım kurguyu :). Şurada adam uzunca anlatıyor, ama İngilizce tabii. Ben kendim henüz yapmadığımdan ayrıntı veremeyeceğim, Türkçe var mıdır bir yerde onu da bilmiyorum. Ama... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Ben şimdi sana proxy nin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını sorsam cevaplamazsın demi? Cevaplarım, adam gibi soru soran herkesin sorusuna cevap veririm. Ondan genelde sana gelmiyor cevaplar, devamlı... |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için) Canon 7D'ye Handy35 takınca ortaya çıkan görüntü; Bunu yapan arkadaşa Darwin Ödülü vermek istiyorum hehe, gece gece çok güldüm ya :).Darwin Ödülü nedir diyenler için:" onclick="window.open(this.href);... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Bu Mac sistemiyle 7D/5D ile çekilmiş görüntüler rahatlıkla kurgulanabilir mi? Bunu merak ediyorum? Kurgulayamazsın. Yani düz hallerini kurgulayamazsın, proxy kullanarak her türlü sistemde kurgulayabil... |
16 yıl önce |
|
Re: 2 bin liraya kamera+mikrofon+tripod Duadan beklediğin kaliteye bağlı. Ben hv30/40 al, gerisini paran olunca alırsın diyeceğim. En ekonomiği bu. Yoksa bu paraya her şeyin en dandiğinden anca alabilirsin, onu da almasan daha iyi. Tek proj... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir. Kardeş, gençlik diyor zaten. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Program seçimi konusunda Canikligil hocanın forumunda da tartışma dönüyor bu ara, ona da bakabilirsiniz:" onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Bırak google' den araştırırım ben yazma ne olduğunu... Hah bak başkalarına dayalı olmadan yaşamayı öğreniyorsun işte yavaş yavaş, ne güzel. CUDA'nın ne olduğunu, ne işe yaradığını daha önce tartıştık ... |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. CUDA desteklemeyen ekran kartı alana benden bir bardak soğuk su hediye. |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bobiller yine ilginç eylemlere girmiş.." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |