Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Konu Dışı Sorular

Şu an heyecandan elim ayağım titriyor.. Keşke rapid olsaydı gerçi.. Neyse, bununla da yetinmesini biliriz. Çok teşekkürler :).

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Avatar

O kadar da abartılı değil tabii ki. "Avatar sistemi eleştirmiyor çünkü sistem kendisini doğuruyor, sistemin içinden çıkıyor. Şunu diyor, "biz de sistemin içindeyiz ama bu yaptığınız o.ç. luğudur sizin...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Aynı mesaj Benim için sorun bu çabayı samimi görmüyor olmam. Cameron'un samimi olduğuna inanmak gelmiyor içimden. Ben üslubumun gazabına uğruyorum yine. Bu benim için böyle, yoksa Camerona öyle düşünü...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Valla bu 2 çeşitle her türlü sıkılacaksın gibime geliyor, a gerçi bir dakka, Fransıca bilmeyen benim :D. 3b kesinlikle. Senaryoda bir şey yok zaten. Tepkilerden anlarsın her şeyi.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Normal salonda izleyeceksen izlemene gerek yok karatas. DVDsi çıkınca evde izlersin.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Herhangi bir tvde de kırmızı-mavi ile olur, cnbc-e bile yaptı. Tabii ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. Hologram teknolojisinden ise henüz biraz uzağız diye biliyorum. Tabii uzaklı kavramı günümüzde...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Yani işte senin gibi adamları "aha işte politik ulan" diye zokaya düşürüp isim yapıyor, daha çok para kazanıyor, amacı da bu, politik olmak değil, bu konuda bir şey söylemek değil, bunun etinden sütün...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: FlashForward

Çok sıkıştırdılar onu. Bariz en az 13 bölüm çıkarabilirlerdi. Çok hızlı bağlandı bitti, damağımızda kaldı.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Aynı mesaj The Abyss'de de var, T2'de de var. Hadi aynı demiyelim, benzer diyelim. Benim için sorun bu çabayı samimi görmüyor olmam. Cameron'un samimi olduğuna inanmak gelmiyor içimden. Tamamen ekonom...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Alice Videoları

chatroulette.com ama karşına çıkacakların %60 çıplak erkek olacak. Ona göre.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

Enfes bir deneyim evet, ama çok iyi bir film değil. Gayet ortalama bir film.Salondan ilk çıktığımda ben de büyülenmiştim ama etkisi geçtikçe saçmalıklar daha fazla göze batıyor. Yine de "tecrübe" ve t...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Herhangi bir filmi izleyemezsin. Özel olarak hazırlanması gerekli. Şu an var, daha ileri teknolojiler de geliyor bu sene. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Alice Videoları

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

İlki 2.si kadar iyi değilmiş. 2.si bayağı olayı yarattı zaten. Ben de Mass Effect 2 oynuyorum, o da ilkine gömer açık ara, bayağı küfretmiştim 1.ye zaten bu başlıkta. Bu sefer olmuş ama. Her gün bir b...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Thirst / Kan Arzusu

Çok güzel film evet ama Old Boy'dan iyi diyene "bir dakka kardeşim" demek de boynumuzun borcudur :).

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 121 / 493