Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Eee? Başlıkla alakayı çözemedim :). Merak da ettim şimdi. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Scorsese'den Shutter Island geliyor şimdi. Herkes bu filme benzetiyor, bakalım, bu benzetme ağır spoiler sınıfına giriyorsa hepsinin belasını.. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Moral Bozukluğu ve 31 Şu Crash'i 2 kez indirdim, ikisinde de senkron kayıktı, sinir oldum. Gerçi benim oynatıcı senkron sağlıyormuş, yeni öğrendim, tekrar izlemem lazım şimdi.. Öyle de iyi gidiyordu.. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Uzantı verirken Code tagları içinde verirseniz forum uzantıları kısaltmaz. Kısaltınca % falan da girince uzantılar dağılmış. Ver olum hemen, merak ettik afişi. Hegel, fıkramsıya çok güldüm abi, muhteş... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) İnsanın içi burkuluyor ama salon işletmiceleri sütten çıkmış ak kaşık değiller ne yazık ki. Yine de bir şeyler yapılırsa desteklemek lazım. Hiç sevmem, rahat etmem falan ama hakikaten tadı ayrı. Neşel... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bugün gidip orada film izleyecektik de son anda iptal oldu ha.. Kadere bak. Emek de geçen sene kapanmıştı. Normal ama, kendi açımdan baktığımda 10 filmden 8ine AVMlerde gidiyorum. Bu salonların kapanm... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Hitine göre değil aranıp tıklanma sayısına göre, sayfayane kadar uzantı veriliğine göre vs. çıkıyor." onclick="window.open(this.href);return false; Bir de Google'ın kendi sitelerine öncelik verdiğine ... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Fallout'un filmini yapmasınlar. İstemiyorum. Yapamayacaklar zaten, bari bildiğimiz gibi kalsın. Atmosfer ve müzik kullanımı güzeldi Book of Eli'ın ama işte senaryoda darmadağın oldu. O da holivud'un e... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film O kadar da kötü değildi hegel ya, bir nefes. -hafif spoiler ama nedense kimse bunu farketmemiş spoilerı- Kör İsa modeli -spoiler biter- olmasa çok iyi bile olabilirmiş hatta. Sırf aksiyon olsa ya da.... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Beyaz Ticaret ben çok sıkıldım böyle 3kuruşluk işlere emek harcanmış denmesine.kimseyide ileri götürmüyor bu sözler. +1 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular O kadar kötü ki iyi diye bir kavram vardır, bu film de o kadar kötü ki bir başyapıt. Hele sonlara doğru öyle saçma şeyler oluyor ki resmen oturamadım izlerken, yerleri tekmeliyordum. Ama bu tabii bir ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İş İlanları Selamlar efendim, Bir arkadaşım bayağı ünlü bir gıda şirketinin reklam çekimleri için cast yapıyor. Birkaç farklı reklam çekilecek ve bu reklamlar için Trakyalı, Egeli ve Güneydoğu'lu insanlar, ya da ... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar İzledim geldim, söylendiği gibi başyapıt değil. Son dönem moda olduğu şekilde cevap veriyorum:😀 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Bu film yurtdışında çekilmiş olsaydı, şu anda bir fenomen olmuştu. Uğruna her sene 10larca toplanma ve festival düzenlenirdi tahminimce. Kesinlikle muhteşem. Bambaşka bir boyuttayım şu anda. Hiçbir al... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Merlin Steadicam Ayrıca üretim kalitesi tabii. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |