Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: "Siyaset-Me" Şimdi bu dediğin "senin ağzından her bok çıkar, ben de yadırgamam" anlamına geliyor. Bunu kastettiysen küstüm, yok iltifat etmeye çalışıp da sıvadıysan, o da olmadı 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Bilgisayara aktarma sorunu m2t tanıyor Premiere. Sizde tanımıyorsa Premiere'i güncelleyin (update etmek de derler ama Türkçesi güncellemek. Görüntü aktarmaya capture etmek diyoruz diyen jupiter'e buradan selam olsun :)). sickma... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Bilgisayara aktarma sorunu Hocam ben anlatamadım galiba. Benim sorunum Capture değil. Capture la işim yok. Sadece kasetteki görüntüyü bilgisayara aktarmam lazım. Ve yapamıyorum. ............................................_____... |
16 yıl önce |
|
Re: "Siyaset-Me" Ben sadece fragman için konuşuyorum bu arada, yanlış anlaşılma olmasın. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Tabii, sonra bir elinden kaçar yere düşer, çöpe atar yenisini alırsın. 7D'yi 2. kattan at bir şey olmaz. Abarttım tabii ama sen anla gövdeye neden yatırım yapılmasını gerektiğini. Bloom yazmış blogund... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd 7D video çekerken çek algılayıcı kullanıyor zaten. Aynı ısınma sorunları 550D'de de olacaktır muhtemelen."Ve sonuncu neden arada bin dolar fark var. Ama 7D adam gibi olsaydı tabii ki profesyonel düşün... |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Sen çalışan mühendis adamsın, ben alabiliyorsan 7D al derim. 550D'den pişman olursun falan demiyorum asla, 7D'nin dokusu ufak bir miktar daha iyi, bir de gövdesi daha ağır, sağlam, oturaklı, su geçirm... |
16 yıl önce |
|
Re: eserdem videoları Bidıl bunu görünce banlar seni artık. Haa, iyi bari, yeni hazırlanmamış bu. O zaman banlamaz sanırım. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd CMOS algılayıcı kullanan tüm kameralarda (RED dahil) bu var zaten. kalitesine göre miktar da değişiyor tabii. Otomatik netleme kameranın değil objektifin özelliği aslında, tabii gövdenin de destekleme... |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Film çekerken otomatik netleme kullanılmaz be abi zaten, saçmasapan şeyler olur. Bizim kamerada 1 kerelik netleme özelliği vardı, öyle bir şey olabilir. Yani basıyorsun, bir netliyor, sonra da elleşmi... |
16 yıl önce |
|
Re: "Siyaset-Me" Facebook'da yazacaktım ama arkadaşların görmesin diye bir şey demedim, bence zorlarsanız daha kötüsünü bile yapmayı başarabilirsiniz. Niye bu kadar kötü yapmak istiyorsunuz onu anlamadım ama :). Onurs... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Tuz Aslında film 2. perdeye, hatta çok kasarsanız katharsise, geçmesi gereken noktada bittiğinden çok anlamsız kalıyor. Yani film aslında daha başlamadan bitmiş. Çok havada kalmış bir hissi var o nedenle,... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Monitör Seçimi Tepkime süresi ne oluyor? 2ms, 5ms hangisi daha iyi? " onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce |
|
Re: Ezel Direkt adını kullanmadığınız ve konuyu birebir almadığınız takdirde zaten o esinlenme olur, çok doğal bir şey. Kitabı okumadım, diziyi de çok kabaca biliyorum ama telif gerektirecek kadar birebir aldı... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Katılınası Etkinlikler Şöyle bir posta geldi bugün. Ben katılmayı düşünüyorum. Başka ilgilenenler de varsa haber edelim: FESTİLAB (FESTİVAL LABORATUVARI) ÇAĞRI METNİ Festilab bir Video/Film Üretim Laboratuarı girişimidir. 2... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
16 yıl önce |