Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd

Rodriguez de 7D kullanıyor, artık siz karar verin 🙂 7D'yi geç "Rode" kullanıyor. 🙂 Klip çekiyorlar orada, ses kaydetmiyorlar o nedenle, yani kullanmayacaklar kaydettikleri sesleri. Referans için alıyo...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: "Siyaset-Me"

Ula espri yapıyoruz, hemen de regl olmuş hatun muamelesi yaptınız ha..

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Kısa Film YarışMAMASI

ama işte bunu bedava yapmak için biraz politize olmak gerekiyor. facebookta yayınlamalık propaganda videosu falan yapan adamların işi olur bu. akp'ye misilleme diye herkesi bir araya getirecek bir tem...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Amaç filmleri çektirmek zaten. Bunu para için yapacak olan hiç yapmasın daha iyi.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Kısafilm Yarışması

Ne güzel küfretmişti adam ya, niye sildiniz hakikaten? 🙂

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce

kazanana 60000tl verirsen eli kamera tutan herkese çektirirsin bir film. ama senin işin değil bu. muhalefet partileri düşünsün. Ya zepra kusura bakma da bu ne kadar içi boş bir muhalefettir, CHP muhal...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Sex, Lies and Videotape ve Raging Bull yok! İzleyemedim gitti arkadaş... Dayak yeme pahasına Raging Bull'da fazla bir şey yok diyeceğim. Dayak yeme değil, cinayet kurbanı olabilirim sanırım :). Gerçi ...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Kısa Film YarışMAMASI

Şimdi bu AKP'nin yarışmasına karşı öyle tek tük karşı filmler çekerek protesto gerçekleştirmek fazla ses getirecek bir şey olmaz. Yapılabilecek en mantıklı şey, kötü bir örnek olsa da, RockNCoke - Bar...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Bir posta tepkiyi koydum, şimdi yaymak lazım bu hareketi.." onclick="window.open(this.href);return false;

16 yıl önce

Ercan aç camı atla allah pabucunu dama atsın daha ne diyeyim, bir şey demiyorum.

16 yıl önce

Bazı maddeler:1. Kısa sFilm yarışmasına gönderilecek olan filmler, jenerik dahil 10 dakikadan uzun olmamalıdır. Ancak jüri uygun gördüğü takdirde, zaman sınırlaması kuralını kaldırabilir. 10. Gönderil...

16 yıl önce

Göndersen n'olur, jüriye bakmadın galiba, ki bunun daha ön jürisi var.. Protesto daha mantıklı

16 yıl önce

Töbe töbe..

16 yıl önce
Re: Avatar

Benim masa üstü Zooey Deschanel fotoları zaten, olmıyayım bir zahmet :D.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Rodriguez de 7D kullanıyor, artık siz karar verin 🙂

16 yıl önce
Sayfa 118 / 493