Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Ayrıca niye çıktı alıyorsunuz ki? Premiere'de kopyala dediğiniz kısmı AE içerisine direkt yapıştır diyerak alabilirsiniz. "Not Real Time" da bilgisayarın görüntüyü gerçek zamanlı oynatmaya yetecek kad...

Forumda After Effects

16 yıl önce
Re: 2010 Eurovision

Zaten Mor ve Ötesi davulcusu Kerem Kabadayı'yı aynen sana benzetiyorum. Google'a yaz bak, aynı sen. Tam da konunun üzerine geldi, iyi oldu... 😀

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: 2010 Eurovision

Bildiğin aynısı. Doğumda ayırmış olmasınlar sizi?

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd

Kaliteleri aşırı yakın ancak teknik anlamda mümkün değil, hele bunu gözle ayrıt etmek imkânsız gibi, ama icraata geçince işler değişir mi bilemem..

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Ev Sahibim

Sadece o espri için karakterin adı değişti, bayağı bir tekrar aldık bazı sahnelerde :). Eraay Eraay diye bağırıyordu Özgür hehe.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

Gümrükte %10 vergi ödeyip alabilirsin. 1100 avroya kadar %10 alıyolarmış sanırım.

16 yıl önce

Bildiğin vizör işte, çok yararlı. LCD'deki görüntüyü büyütüyor böylece netleme çok daha kolaylaşıyor, ayrıca ışık da geçirmediğinden fazla ışıklı ortamlarda LCD'yi görememe gibi şeyler olmuyor. Çok ya...

16 yıl önce

bu arada sadece o rodriguez'in kamerayı üstüne taktığı omuz aparatı bile 4000 dolarmış." onclick="window.open(this.href);return false; zacuto'nun olayı o zaten ya, Sony gibi, pahalı ama kaliteli ürünl...

16 yıl önce

Philip Bloom'a posta atmış biri işte, o da koymuş bloga. philipbloom.co.uk

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Niye bölüm diyorsun onu da anlamadım, film abi işte :). Bir de ben eleştirmedim, hangi filme yorum yazdığını anlamaya çalıştım sadece. Bu çünkü şey gibi: Polis akademisi: 7/10 çok güldüm ya. 1 filmi d...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: LOST

Bu orta okul müsameresi tadındaki bölüme ilk sezon kadar iyi dedin ya.. Hadi Kate'li bölümden falan iyiydi tamam da o kadar saçma sapan, kötü oynanmış vs. ânı vardı ki şok oldum. Ben'in aniden fırlama...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Tenenbaum Ailesi. 7/10 Gayet iyiydi. Wes daha harika işler yapacak, çok severim.Monthy Pyton. 8/10. Çok eğlenceli çok. Ve dolu komedi. Bayıldım. İki taneymiş bunlar. Diğerini izlemem lazım acilen. 🙂 5...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: LOST

2 3 bölüm daha böyle giderse sezon sonunu getiremeyeceğim ben sanırım.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Dur daha 2 gün önce çekiyorlardı.

16 yıl önce
Re: Kısa Film YarışMAMASI

Bir de sadece sattıkları şeylerin listesinden ibaret bir film lazım, sadece adlar geçse 1 1,5 saat sürer zaten.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Sayfa 117 / 493