Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Ezel

Muhalif olmanın ilk şartı mümkün olduğunca fazla kaynaktan beslenmek olmalı, haksız mıyım kezzo? Eleştirdiğin şeyi tanımadan nasıl eleştirebilirsin ki? Misal bana abazan derler ama tek niyetim kadınla...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Kısa Filmciler'in Yaptıkları Hatalar!

En yukarısına:Oyuncu olarak tiyatrocuları seçmeleri.. Yeter ya.. Dilenci oynatın tiyatrocu oynatmayın kardeşim, herkes Al Pacino değil işte.. Anlayın bunu.. Tiyatrocular kötü oyuncu anlamında demiyor...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: AKBANK / Atm Reklam Filmi

Yalnız tabii benim kadar bilgili bir insan olmadığından bidıl hatalı bilgi vermiş. Çoook daha eski örnekleri var, benim bildiğim en eski örnek Lumière kardeşlerin 1899'da yaptığı The Serpentine Dance:...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

16 yıl önce
Re: 2010 yılı Oscarları

Bu seneki ödüllerin tek ilginç yanı Sandra Bullock'un aynı yıl hem Oskar hem de Ahududu almış olması, üstelik 2sine de gidip ödülünü elleriyle aldı. Güzel bir olay bence 🙂

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: AKBANK / Atm Reklam Filmi

Muahua, helal olsun, birebir yapmışın :D.

Forumda Görsel Efekt ve 3D

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Assassincs Creed 2 sonunda pc'ye çıktı ama kıramadılar henüz, onu bekliyorum ben de 🙂 Ben dün gördüm. Satıyorlardı. 🙂Nasıl acaba, duydun mu?İnşallah ilki gibi devamlı aynı şeyleri yapıp durmuyorsundur...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Kapitalizm'i çok iyi bir sistem (iyilik anlamında iyi değil, başarı anlamında iyi) yapan da bu zaten. Karşı çıkarken bile onu beslemek zorundasınız, öyle ya da böyle.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Assassincs Creed 2 sonunda pc'ye çıktı ama kıramadılar henüz, onu bekliyorum ben de 🙂

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Vimeo ve Canon'dan HD Film Yarışması

Negzel, işin yoksa izle 120 videoyu :D. Evet, mantığı da anlamış oldum şimdi, illa bulunacak o sandık yani, ya da fotosu, sonra jüri bir 1. seçiyor ve ertesi hafta ondaki son kareye göre yapılıyor, öm...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: 16 mm

Çok güzel ya. Hakikaten tadı başkadır onun eminim. Ses olayı nasıl oluyor? Üzerinde mi hoparlörleri, ayrı bağlanabiliyor mu?

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Vimeo ve Canon'dan HD Film Yarışması

Ya ben çözemedim, o kadar film çıkacak da bi kere herkes fotonun çekildiği yere nasıl gitsin :). Tam çözemedim yarışmayı duyurulduğundan beri, kendi aralarında mı takılıyorlar nedir, Bloom falan da va...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Know Your Meme Youtube kanalı açmış ve çeşitli net fenomenlerinin tarihlerinin anlatıldığı videolar yayımlıyor. Çokgzel, tebrikler diyorum kendilerine, severek takipteyiz:" onclick="window.open(this.h...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Yazan hiçbir filmi beğenmeyen Uygar Şirin bu arada. Arka Pencere'de fena değil diyorlar, şaşırdım şimdi sen böyle deyince. Dur bakalım.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Fotoğraf ve Görüntü Yönetmenliği

Olur, iki dalın temelleri aynı olsa da alakasız meslekler. Herhangi birinden olduğuna göre fotoğrafçıdan da olur yani, neden olmasın.

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Hepa sen film izleme bir daha. Ciddi diyorum, bak bidıl bilir benim nasıl korku filmlerindne tırstığımı, paranormal'ı izlerken yarısında onla çetleştim sırf aşırı korkumdan, Fourth Kind'da evde tek ba...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 116 / 493