Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Ya düd.... Foto uyarını anlayamadım ben.Ortadaki foto devasaydı, küçülterek koydum. Nedir sorun?Verdiğin bilgiyi de bilmiyordum, ilginçmiş hakikatten. Kuş fotosu var bir tane aşağılarda devasa boyutla...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Canon 7D

Oluyor, HDMI çıkışı var.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: LOST

Dörtlemeci oluyor hegel o sonradan. Ben nedense çok tatmin olamadım Dexter'ın sezon finalinden.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR

Teknik terim kullanmıyorsun ki, 2 ürün arasında tercih soruyorsun. Burada ya da demenin neresi sana koyuyor ki or diyorsun ben onu çözemiyorum. Yoksa terimlerin çoğunu ben de İngilizce kullanıyorum.

16 yıl önce

sırf bitti diye yastık yumrukladığım, izlerken defalarca ağladığım, kahkahalar attığım, çığlıklar attığım öyle güzel diziler var ki.. Merak ettim bu dizileri neler bunlar... Mesela 24, Flash Forward....

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR

or ne abi ya, şimdi farkettim. ya da, yoksa -mi -mu gibi Türkçe şeyler var.. or ne a.k.. Başta farketsem hiç yazmazdım bu başlığa fakınız! (tezat yaptım)

16 yıl önce

İşte ben 1*18den beri haftalık izliyorum, 4 yıl falan olmuş yani. İlk 3 sezon zaten çok iyiydi, şu anda bile iyi diyebiliriz ama artık beklediğine, heyecanlandığına değmiyor insanın. Arada 15 20 kat d...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Son bölümü izlerim tabii ki, 5 yıl verdik.. Arası toparlamazsa özet alırım arklardan.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

İzledim de bundan sonrasını izlemeyeceğim. Gelen yorumlar "aaabbbiiii çok pis toparladı" yönünde olursa açar izlerim. Onun dışında merakım sıfırın altına indi. Hiç gerek yok izlemeye, o derece kötü bi...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Manga'dan 50 60 kat iyi olduğu kesin.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Aksanı biraz saldırgan, Alman olduğundan olsa gerek, ondan hoşlanmamış olabilirsin zepra.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Shoulder Pad Video Kamera Omuzluğu

Diyaframdan nefes almayı öğrenmek de bir çare olabilir :). Omuzluklarda da var tabii aynı sorun.

Forumda Diğer Malzemeler

16 yıl önce
Re: Shoulder Pad Video Kamera Omuzluğu

Nefes alış-verişlerde nasıl bir tepki veriyor merak ediyorum, zepra eline geçer geçmez tecrübelerini bizimle paylaş lütfen.

Forumda Diğer Malzemeler

16 yıl önce
Re: Canon 7D

" onclick="window.open(this.href);return false;

16 yıl önce
Re: Kiralık Canon 550D ve Ekipman Seti

Bu daha iyi bir açıklama oldu, teşekkürler. Şimdi bu olayı dediğiniz gibi test etmek lazım.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Sayfa 111 / 493