Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ya düd.... Foto uyarını anlayamadım ben.Ortadaki foto devasaydı, küçülterek koydum. Nedir sorun?Verdiğin bilgiyi de bilmiyordum, ilginçmiş hakikatten. Kuş fotosu var bir tane aşağılarda devasa boyutla... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Oluyor, HDMI çıkışı var. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Dörtlemeci oluyor hegel o sonradan. Ben nedense çok tatmin olamadım Dexter'ın sezon finalinden. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR Teknik terim kullanmıyorsun ki, 2 ürün arasında tercih soruyorsun. Burada ya da demenin neresi sana koyuyor ki or diyorsun ben onu çözemiyorum. Yoksa terimlerin çoğunu ben de İngilizce kullanıyorum. |
16 yıl önce |
|
Re: LOST sırf bitti diye yastık yumrukladığım, izlerken defalarca ağladığım, kahkahalar attığım, çığlıklar attığım öyle güzel diziler var ki.. Merak ettim bu dizileri neler bunlar... Mesela 24, Flash Forward.... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR or ne abi ya, şimdi farkettim. ya da, yoksa -mi -mu gibi Türkçe şeyler var.. or ne a.k.. Başta farketsem hiç yazmazdım bu başlığa fakınız! (tezat yaptım) |
16 yıl önce |
|
Re: LOST İşte ben 1*18den beri haftalık izliyorum, 4 yıl falan olmuş yani. İlk 3 sezon zaten çok iyiydi, şu anda bile iyi diyebiliriz ama artık beklediğine, heyecanlandığına değmiyor insanın. Arada 15 20 kat d... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Son bölümü izlerim tabii ki, 5 yıl verdik.. Arası toparlamazsa özet alırım arklardan. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST İzledim de bundan sonrasını izlemeyeceğim. Gelen yorumlar "aaabbbiiii çok pis toparladı" yönünde olursa açar izlerim. Onun dışında merakım sıfırın altına indi. Hiç gerek yok izlemeye, o derece kötü bi... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Manga'dan 50 60 kat iyi olduğu kesin. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Aksanı biraz saldırgan, Alman olduğundan olsa gerek, ondan hoşlanmamış olabilirsin zepra. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Shoulder Pad Video Kamera Omuzluğu Diyaframdan nefes almayı öğrenmek de bir çare olabilir :). Omuzluklarda da var tabii aynı sorun. |
Forumda Diğer Malzemeler |
16 yıl önce |
|
Re: Shoulder Pad Video Kamera Omuzluğu Nefes alış-verişlerde nasıl bir tepki veriyor merak ediyorum, zepra eline geçer geçmez tecrübelerini bizimle paylaş lütfen. |
Forumda Diğer Malzemeler |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 7D " onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce |
|
Re: Kiralık Canon 550D ve Ekipman Seti Bu daha iyi bir açıklama oldu, teşekkürler. Şimdi bu olayı dediğiniz gibi test etmek lazım. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |