Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Yeşilçam Ödülleri ben nefes filmini izlemedim. yalnızca fragmanını görerek uzak durdum hatta. ama gala gecesindeki tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla amatör bir heyecanla yapılmış üst düzey bir film. hurt locker da oscar... |
16 yıl önce | |
|
Re: 2010 yılı Oscarları Cannes'ın da öyle oskarlardan çok büyük farkı kalmamaya başladı, fazlasıyla ticarleşti. Hâlen daha prestijli ve oskarlardan daha iyi durumda evet ama o da bozulacaktır sanırım. Sundance, Venedik, Berl... |
16 yıl önce | |
|
Re: 2010 yılı Oscarları Oskarlarda adı geçen filmleri bir düşünün. Kesinlikle iyiler adaylıkta kaldı ya da az ödül aldı, vasatlar gecenin kralı muamelesi gördü Distict 9, Avatar, Inglourious Basterds, A Serious Man gibi, en ... |
16 yıl önce | |
|
Re: Canon 7D 7D'nin lcdsi kötü değil. Siz ve oyuncular çok hareketli değilse netlik sorun değil. Aksiyon filmi çekiyorsanız zaten follow focus ve monitör şart, onun dışında çok çok büyük sorunlar yok. Yani paranız... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: LOST İyice Türk dizisi kıvamı oldu ama, inkâr etmeyelim. Herkes her şeyi aşk için yapıyor. Bir de bu devirde kalmadı falan sanıyorduk ha, varmış demek. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler Bayram'ın başlığını kullanıyorum ama hizmet birebir aynı olduğundan kızmayacaktır sanırım. Kızarsa da böleriz. Kendisiyle birkaç yıl birlikte yaşadığım, hâlen daha da çok yakın arkadaşım olan biridir ... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: 10 Nisan İstanbul Buluşması Gelmemek olmaz:) Eylem'i de aramızda görmek istiyoruz.. Ben Londra'da sürtüyor olacağım o saatlerde. ÖSS nisana mı alındı yau? Yoksa bu o bilmemkaç sınavlı sistem ayağı mı? |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Kurmaca? eğer gerçek bir olayı filme çekerseniz bu belgesel olur. eğer çektiğiniz şeyleri siz uydurmuşsanız, sizin hayal ürününüzse bu kurmacadır. Kafa güzeldi herhalde yazarken :D. "Gerçek olaylara dayalı kur... |
16 yıl önce | |
|
Re: LOST Bir uzakdoğu ülkesinde bir fahişeyle miydi neyleydi, öyle bir hatunla takılırken yaptırıyordu sanki. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları.... Jediları bilirsiniz, 10 larca yüzlercesi vardır ve evrendeki düzen ve adaleti korurlar. Sith ise (Darth Bane döneminde), yani terazinin diğer tarafı, sadece 2 kişiden oluşur. Usta ve çırak. Güçlerini... |
16 yıl önce | |
|
Re: LOST 😯 dedikleri kadar varmış. çok farklı bir bölümdü. Evet farklıydı, sezonun da en iyisiydi, ama o kadar. Çok kızdım bu bölümden sonra. 5 yıldır "her şeyin bilimsel açıklaması var, her şeyi planladık" vs... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Yeni albüm şerefine gelsin" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları.... Ordusunun adı da Naziler'den gelir zaten (Storm Troopers) Vader'ın ki bence dehşettir kaskı. Gördüğünüz anda içiniz bir garip olur. Nefes alıp verme sesini duyunca bile tüylerim kalkıyor. Çok başarılı... |
16 yıl önce | |
|
Re: LOST 6x09'u henüz indiriyorum ama yapılan yorumlar bu zamana kadarki en güzel lost bölümlerinden biri olduğu yönünde. tahminler yanlış çıkmadı. Ağız tadıyla bir diziyi ortasında bırakamayacağız demek ki.. ... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Evsiz Bebek uzun zamandan beri, hatta ilk defa, bu forumda, bu kadar iyi, bir, film, seyrettim.emeklerinize sağlık herkesin. Bunlar ne sığ Hepa yorumlarıdır ya. Neyini beğendin? Niye beğendin? Ne anladın, bunları... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |