Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: LOST Bu arada taşla hidrojen bombası patlatılan bir dizide aşırı mantıksız diyemeyiz değil mi? Açıklamış olmak için açıklamışlar resmen yani, über saçmaydı. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Handy35 V5 Plus ... Juried juri tarafından seçilen, narrative ise kurmaca demek. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Handy35 V5 Plus ... Çekildi, ödül bile aldı. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler İlettim ben, çevrimiçi olunca düşürür herhalde, düşürmezse gelemez zaten :D. Ya da pahalı bir şey alacak birilerini bulur bilemiyorum. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Yazanlar da bilmiyor abi işte saçmalak çektikçe canları yeni bir şeyler uyduruveriyorlar, onlar bir yere bağlanır mı, bağlanmaz mı kimin umrunda? Nasıl olsa sizin gibi adamlar bayıla bayıla izliyor :P... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Avatar 2 yolda, hatta fragmanı bile yayımladı. Senaryoda orjinallik aradıkları belli:" onclick="window.open(this.href);return false; Daha birinciden kazandiklari paralari saymalari bitmeden hemen ikiy... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Avatar 2 yolda, hatta fragmanı bile yayımladı. Senaryoda orjinallik aradıkları belli:" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Sims 3 oynuyorum. Kafam rahat oh. Az kaldı rakstar olmama. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler Valla ben fazla dedim, bence değil dedi, ben de sen bilirsin dedim :). Yazanlar orada işte, 500 dolar çıkarabilirse bu işten gelecek, ona göre alacak bileti de ama o tarihlerin fazla oynayacağını sanm... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Şahaneydi. " onclick="window.open(this.href);return false; Buna teori mi diyorsunun şimdi anlamadım, ben de gördüğüm en kör gözüme parmak metafor olarak görmüştüm. Demek ki iyice nefret doldum ben bu ... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar MW2'den geriyse yok demektir. MW2'de zaten bildiğin yapay zekâ yok zaten. Bu kadar moron bir yapay zekâ uzun zamandır görmemiştim, 1 bile çok daha iyiydi. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 yılı Oscarları Ben Akdeniz insanıyım Görkem, manzaraya karnım tok, bir de kronik muhalifim, öyle bidıl gibi yumuşamayız biz 2 güneş manzarasına. Ha bikiniler dersen orada beyin boşalabilir, o başka mevzu. |
16 yıl önce | |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Yem atıyorsun Görkem ama yemeyeceğim :). Taxi Driver'ı yüzyüze de tartıştık ama ikna edemedik, King of Comedy zaten en iyi filmi ama izlememişsin henüz, beğenmezsin de herhalde. Goodfellas da benim iç... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları.... Görkem'e hediyem olsun:" onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce | |
|
Re: 2010 yılı Oscarları Hurt Locker'ın senaryosu çok iyi olduğu için almış olabilir o ödülü. Diğer adaylar kim bilmiyorum ama bu kadar iyi karakter psikolojisi işleyen bir filme en iyi senaryo oskarı verilmesi normal. Hurt'ü... |
16 yıl önce |