Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: LOST

Bu arada taşla hidrojen bombası patlatılan bir dizide aşırı mantıksız diyemeyiz değil mi? Açıklamış olmak için açıklamışlar resmen yani, über saçmaydı.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Satılık Handy35 V5 Plus ...

Juried juri tarafından seçilen, narrative ise kurmaca demek.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Satılık Handy35 V5 Plus ...

Çekildi, ödül bile aldı.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler

İlettim ben, çevrimiçi olunca düşürür herhalde, düşürmezse gelemez zaten :D. Ya da pahalı bir şey alacak birilerini bulur bilemiyorum.

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce

Yazanlar da bilmiyor abi işte saçmalak çektikçe canları yeni bir şeyler uyduruveriyorlar, onlar bir yere bağlanır mı, bağlanmaz mı kimin umrunda? Nasıl olsa sizin gibi adamlar bayıla bayıla izliyor :P...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Avatar 2 yolda, hatta fragmanı bile yayımladı. Senaryoda orjinallik aradıkları belli:" onclick="window.open(this.href);return false; Daha birinciden kazandiklari paralari saymalari bitmeden hemen ikiy...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Avatar 2 yolda, hatta fragmanı bile yayımladı. Senaryoda orjinallik aradıkları belli:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Sims 3 oynuyorum. Kafam rahat oh. Az kaldı rakstar olmama.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler

Valla ben fazla dedim, bence değil dedi, ben de sen bilirsin dedim :). Yazanlar orada işte, 500 dolar çıkarabilirse bu işten gelecek, ona göre alacak bileti de ama o tarihlerin fazla oynayacağını sanm...

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce

Şahaneydi. " onclick="window.open(this.href);return false; Buna teori mi diyorsunun şimdi anlamadım, ben de gördüğüm en kör gözüme parmak metafor olarak görmüştüm. Demek ki iyice nefret doldum ben bu ...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

MW2'den geriyse yok demektir. MW2'de zaten bildiğin yapay zekâ yok zaten. Bu kadar moron bir yapay zekâ uzun zamandır görmemiştim, 1 bile çok daha iyiydi.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: 2010 yılı Oscarları

Ben Akdeniz insanıyım Görkem, manzaraya karnım tok, bir de kronik muhalifim, öyle bidıl gibi yumuşamayız biz 2 güneş manzarasına. Ha bikiniler dersen orada beyin boşalabilir, o başka mevzu.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Yem atıyorsun Görkem ama yemeyeceğim :). Taxi Driver'ı yüzyüze de tartıştık ama ikna edemedik, King of Comedy zaten en iyi filmi ama izlememişsin henüz, beğenmezsin de herhalde. Goodfellas da benim iç...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları....

Görkem'e hediyem olsun:" onclick="window.open(this.href);return false;

16 yıl önce
Re: 2010 yılı Oscarları

Hurt Locker'ın senaryosu çok iyi olduğu için almış olabilir o ödülü. Diğer adaylar kim bilmiyorum ama bu kadar iyi karakter psikolojisi işleyen bir filme en iyi senaryo oskarı verilmesi normal. Hurt'ü...

16 yıl önce
Sayfa 109 / 493