Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kısa Film YarışMAMASI

Bu olayın bir yarışma olmadığını anladığın vakit bu tartışma tatlıya bağlanacak sanırım. Olay bir dayanışma yaratmak, insanları bir araya getirmek. Yani bu etkinlikle hiçbir ilgim yok, sadece duyuruy...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: LOST

Bu site değil yüzlerce binlerce başka site dedi Turkington, ki konuşuldu. Olay Recep İvedik'in iyi veya kötü olması değil, onu tartışan yok zaten, bariz bir şekilde kötü. Ama konuşuluyor, olay bundan ...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

İlk tanıştığımızda, senin bu "yarışmanın" o filmleri çekmek için teşvik edici bir şey olmaya çalıştığını görebilecek kadar zeki bir insan olduğunu düşünmüştüm. Hâlen de öyle olduğunu düşünüyorum. Sade...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Ya zepra, sen hakikaten böyle biri değildin eskiden. Çok ilginç bir sanal kişiliğe bürünmüşsün. Ya da biri çok uzun zaman önce senin hesabı çaldı, biz de aynı zepra diye yiyoruz. İlginç.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Forumdan alışılageldiği üzere bir şey çıkmadı. Nâzım Hikmet Kültür Merkezi boş durmamış iyi ki:

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: 5 bin TL ye kamera arıyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz

5 bin dolarlık seti alırsan objektif var üzerinde. O da değişebilir bir objektif. Uzantıyı attım işte, orada yazıyor hepsi. Arada bir sitelere bak, oku falan, zararı olmaz :). Attığın şey çok eski bir...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: 5 bin TL ye kamera arıyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz

Yahu hepa, biliyorum her boku biliyorsun da arada bir kendinden şüphe et, en azından yazmadan emin olayım bir bakayım de. Bal gibi de objektif takılıyor Scarlet'e. Bari bilgilerini güncelle arada. "...

16 yıl önce

O zaman Recep İvedik 1980lerden beri yapılmış en başarılı film.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler

Arkadaşa posta atın, benim bir alakam yok.

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: Hangi kaset kullanılmalı?

Gerek yok ancak hep aynı marka kullan, ıslak veya kuru teyp değişimi kafayı kirletir, temizlemen gerekir vs..

16 yıl önce

100lerce dedim düd. Bir aralardı o da, artık ben de öyle.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Eylem'e kendi cümleleriyle cevap veriyorum. Bakalım zamanında Battlestar Galactica'ya paso laf atan Eyüp'ün ağzına nasıl tıkamış lafı: Yahu Eyüp iyi bi çocuksun bir şey demiyeyim diyorum ama dışkısını...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Bir önceki sayfaya da bakarsan zevk almadığımı söylemiştim zaten, zepra'nın zoruyla izliyorum :P.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Heroes Of Might And Magic II oynardık bir zamanlar. Müzikleri çok güzeldi. Milletime operayı, aryayı az da olsa sevdirmiştir kanımca. Turn base oyunların o zaman için belki de en iyisiydi. III de güze...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Daha önce de demiştim, soğuk füzyon henüz gerçekleştirilemediğinden hidrojen bombasının patlayabilmesi için önce atom bombası patlatılması gerekiyor, hidrojen bombasının başlığının içinde var bir adet...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Sayfa 108 / 493