Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Vizörden netlik çok zor olurdu zaten ya, iyi ekrandan rahat rahat. Hayırlı olsun ikinize de valla tüm forum Canoncu oldu. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Tarz pek hoşuma gitmese de sahne gösterileri sağlammış: |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: NHKM Kısa film Sineması'nda - Tek Günlük Atölyeler Ya Uğur bırakın tekrarı gelin, bir oda yabancıya konu anlattırtmayın bana, bir iki tanıdık yüz olsun. Tekrarını ben vermem o kesin, devamı olur ama herhalde başlıyor dediğine göre, başkaları başka şey... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Moonlight Sonata'dan sonra dünya tarihinde yazılmış en güzel parça budur sanırım, ben daha iyisini dinlemedim henüz.. Bu bilmeyenler için parça: Bunlar da deli manyak konserlerden bazıları:Kalabalığ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST entrydeki linke korktum tıklayamadım. siz de tıklamayın (dude tıklasın bir tek): " onclick="window.open(this.href);return false; Haberim vardı olaydan zaten öte fanatiği bir arkadaş bahsetmişti, ama b... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Nisan sonuna kadar pek bir şey beklemeyin derim 🙂 sonrasına da bakacağız artık. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Yaklaşık 5 yıldır iddaa oynuyorum, bugüne kadar 500/1000 TL arasında para kaybettim. 50 TL kazansam arkasını getiririm diye düşünüyorum. Küçük miktar ile oynayıp fazla kazanabilmek zor oluyor. Zaten k... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Pazarlanmasından ziyade insanda yarattığı duygu önemli. Sabaha kadar Lost izleyince B12 vitamini bile almış oluyorsunuz deseler misal baco izlerken sıkılıyorsa izlemez. Kişiye bazı duyguları yaşatabil... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Daha önce PM de söyledigim gibi EP.com u takip ediyorum ve bircok yaziyi okudum herhalde.Dil ve anlatim tarzi olarak cok hosuma gitti.ama daha cok duyulmasi icin yazilarin altina facebook ta paylas s... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Çok ilginç olmuş. Cidden ilginç ama yani. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Ve Sinema 101 yeni yazısına sonunda kavuştu. Bu yeni yazıyla beraber Sinema 101 için aklımda olan her şeyi yazmış oldum. Sinema 101 dizini şu şekilde:Sinema 101, Ders 1: Eylem (Aksiyon) Ekseni, 180° ... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Tekinsiz ev (fragman) Görünmese bile sesi gelmeli. Olmadı sesi tekrar kaydedip üstüne bindirin derim. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Tekinsiz ev (fragman) Bir korku filmi fragmanında yapılabilecek en büyük hata kapanmakta olan kapı planını yarıda kesmek olabilir :). |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: premiere cs4 64 bit Ben Win7'de hiç sorun yaşamadım, Ev Sahibim (7D) ve bir uzunun 50 dakikasını kurgulayıp çıktı aldım, hiç sorun yaşatmadı sağolsun. XP'deyken çıktı alamıyordum, ki payi zaten benim çıktıları sen alıyor... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Film YarışMAMASI Valla o kadar da yazdık ama anlamamakta direnmeniz ilginç. Gerçi ben kendi kafamdaki şeyi söylüyorum ama tahminimce bu etkinlik de aynı düşüncededir. Burada amaç "onlar yapıyor biz de yapalım" değil. ... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |