Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: GECE

Sanırım senaryodaki problem bıçaklanma anında diye düşünüyorum. Çünkü nedensiz yere bıçaklanıyor veya neden ordaki bayan gitmiyor onunla gibi .. Emeğinize sağlık. Öğretemedik bir türlü spoiler kondurt...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: korkuyu beklerken

Godard'ın değişinde olmayabilir ancak kameranın yeri ahlaki bir tercihtir "çevirisi" sinema üzerine söylenmiş en güzel sözlerden biridir. Kameranın yeri, aynı zamanda neyi gösterdiğini de belirler, ki...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: korkuyu beklerken

Aslında Godard "Kameranın hareketi ahlaki bir tercihtir" ("Tracking shots are a question of morality." tracking shot'ın tam bir çevirisi bildiğim kadarıyla yok, takip çekimi de diyebilirsiniz, şaryo d...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

nasıl tahmin ettin abi. hepsi aslında ölü ada da araf diye de tahmin edebilirdin. önceden birisinden duymuş ve hatırlamıyor olabilirsin bence. o nedenle memnun kaldım diyebilirim ama yine de konu kli...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Klavye dilini İngilizce yapıp, kesmek istediğin "layer"ı seçip, Alt + Ü ya da Alt + Ğ yapacaksın. Ctrl+alt+D diye hatırlıyorum ben. Ctrl+shift+d de olabilir, bu ikisinden biriydi ama hangisiydi..

Forumda After Effects

16 yıl önce
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları....

evet ben de hep merak ederim enseye darbenin tıbbi bir doğruluğu var mı diye? hani belli bir nokta vardır ki mutlaka bayıltıyordur. shutter islandda bile vardı. aptalca. Tek bir noktaya sadece dokunar...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?....

Benim izlemekten en çok keyif aldığım türdür, öte hastasıyım. Hemen tavsiyeler. Tek, rakipsiz, en iyi When Harry Met Sally'dir tabii ki. Çekildiği yıldan bugüne onunla yarışabilecek tek film sanırım 5...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler.

Görkem filmleri ot çekmediğin bir kafayla izle derim, An Education'daki performansların tamamı çok çok iyi bence, kiminle konuştuysam "film kötüydü ama hatun döktürmüş resmen" dedi ki ben de bunlara d...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Shutter Island 4/10 O kadar tahmin edilebilirdi ki, daha ilk yarım saatte sonunu söyledim... Güzel film olabilirmiş... Demekki Scorsese bile kötü bir senaryo ile ne yapsın... Hep söylerim, hiçkok da s...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: LOST

Berbat bölümdü yine... Hiç heyecan kalmadı neredeyse ya... Şu 6 sezonda ortalama bile diyebileceğim bir Sun&Jin bölümü hatırlamıyorum, hepsi kötü oluyor be abi, ilk sezon bile kötüydü bunların böl...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd

Isınan sorununu yaratan bana göre görüntüleme çipi ile birlikte daha çok işlemci zaten. Ama tabii nasıl kanıtlarım hiç bilmiyorum.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Kamera Kiralarken sahte kimlikle dolandırıcılığa dikkat!

Geçen yakalandı, ve aynı gün salındı arkadaşlar...Adalet sistemimize hayranım... Hırsızlara bir şey yapamıyorlar zaten, o nedenle genelde dövüyorlar bir güzel, öyle gönderiyorlar.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Ram yükseltmen daha yararlı olacaktır. Ben sadece Media Player'da düzgün oynatabiliyorum Canon görüntülerini, sende sorun olması ilginç olmuş. Ufak bir parçasını nete yüklersen deneriz biz de, sorun n...

16 yıl önce
Re: NHKM Kısa film Sineması'nda - Tek Günlük Atölyeler

Ben de anlatmak istiyorum:D Senin işin gücün var. 🙂Önce elindeki işi hallet, sonra hocalık yap.Ha, bir de kilo ver önce accık, kızlar daha fazla dinler o zaman. 😀 Adam bildiğin lafı gömdü bize.. Ne di...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Valla Nikon özellikle filmli makinelerde açık ara önde, objektifleri de çok daha kaliteli, amma ve de lakin pahalı ve çeşidi az. Sayısalda ise Canon hem daha başarılı, hem de fiyat performans oranı ço...

16 yıl önce
Sayfa 106 / 493