Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: "Oscar alınabilir mi?" veya Kısa Film Destekleme Merkezi

Her zaman piyasaya girmeden, kendi piyasamizi olusturmaliyiz, yeni standartlar getirmeliyiz demisimdir, halen arkasindayim. Bir de olayin kameradan alakasiz oldugunu ne zaman anlayacagiz bakalim, mera...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?....

500 Days of Summer cok iyi film ya, her turlu hastasiyim..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Fragmanlar

Şaka mı bu ya... Nasıl bir kadrodur bu ❓ 🙄 😛 😯 😮 " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; Şöyle diyeyim, sırf 2 yıldır sadece bu filmin ...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma

Vay biber'im, nerelerdeydin 🙂

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Oscar alınabilir mi?

Ahh ahh ağzından bal damlıyor 🙂 Gerçekten söylediğin şeylerde haklısın.Sanırım başta hedefte buydu.Ama somut birşeyler yapılamadı belki.Böyle bir yapılanma gerçekten bizleri çok daha verimli kılar. Fi...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Proje Taşıma ...

Confirmed files klasörünü taşırsan yapmıyor gülüm. Dosya yapısı bozmazsan hızlıca yapıyor yani.

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Oscar alınabilir mi?

Film Fabrikası'nı bu amaçla kurmuştuk yıllar önce ama biraz yavaş ilerliyor. Hedef halen bu diye biliyorum. Ofis açıldığı zaman işler hızanacaktır.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: premiere ve canon 550d

CS 4 ile dene derim ben, CS3 tam olarak HD uyumlu değil, Canon'un kullandığı kodek de biraz gününü ilerisinde bir kodek, bundan kaynaklanıyor mu bilemem ama yine de Cs 4 kullanmakta fayda var, hatta 1...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Kısa Film YarışMAMASI

Emek'in yerine alışveriş merkezi inşaa etmek üzere olan bir hükümetten bahsettiğini sana hatırlatmak isterim hastalık torbası.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Kısa Film YarışMAMASI

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Çekmekle kalmadık beynelmilel olduk:) düd de bu diyarlara gelince 3'lerimizi birleştirip alman fransız ve ingiliz gurbetçi ortak yapımı bi "türk" filmi çekeriz diyorum ben =) (ya da bir alman bir fra...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Caddebostan "Timelapse"

Bloom Timelapse tavsiyelerini sunmuş burada, belki faydası olur ileriki işlerde:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: TV'de Önemli Filmler

22 mart 2010 - pazartesi - 22.00'da(03.00'da tekrarı var) - cnbc-e - SCHINDLER’S LIST var. Film 03'e doğru anca biter zaten, ne tekrarı ya..

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Panasonic Dvx100 E de 16:9 nasıl yapılır yardım

Premiere'de kaşları dışarıda bırakacak bir çözünürlükte proje dosyası açıp ondan çıktı alırsanız görüntünüz 16:9 olur.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: Minimalizm-Uzun Planlar

Minimalist filmle uzun planların alakası yok, alakası yok derken birbirlerinin olmazsa olmazları değiller. Türkiye'de her yerde olduğu gibi burada da cehaletin zamanla genel doğru kabul edilmesi ile y...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Sayfa 105 / 493