Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Çok acayip bir şey bu yazacağım.. Çok garip hissediyorum. 1927 yapımı Metropolis'i bilenleriniz bilir, Yüzüklerin Efendisi çekilene kadar sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmiydi (enflasyonu hesaba...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

Bunların hiçbiri kamera değil, hepsi fotoğraf makinesi. O şekilde tasarlanmış, tüm temel işlevleri ona göre programlanmış ve üretilmiş aletler. Kamera değiller hiçbir şekilde. Yapılacak en doğru şey ...

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Tüm Detaylarıyla Müzik Telif Hakkı Nasıl Alınır?

Klasik müzik değil de klasik müzik besteleri dersek sorun ortadan kalkacaktır. Bu çok fazla insanın ynaıldığı bir konu. Neyse, bence bu başlığı yapışkan yapalım, hergün hergün soranları da yönlendirel...

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce
Re: Fragmanlar

Kâğıt olacak biri gitsin söylesin şu adama kafasına kafasına vurasım var..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: çekim için günlük kiralık ev aranıyor..

Bu tarz evlerin kiralanabildiği siteler var. Ev Sahibim'de bidıl internetten bulmuştu. kaydıraklıyılan ile Ankara'yı ziyaret edeceğimizde de netten bulmuştuk kalacağımız evi (kaydırak bulmuştu ama çak...

Forumda Diğer Malzemeler

16 yıl önce
Re: Film Nasıl Çekilir?

Kusura bakmayın ama ben kitap okumanın sinema tekniğinizi geliştiriceğini pek düşünmüyorum.Tamam birşeyler katabilir tabiki ona sözüm yok fakat öyle çok fazla bişeyler ummamak lazım diye düşünüyorum. ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hosgeldin o zaman, guzel bir arama sonucu olmus.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Sıradışı beklentileriniz nelerdir?

It's so bad it's good yani o kadar kotu ki iyi tarzi filmleri izlemezsem siserim.. Kult film severim.. Onursuz Melekler Turkiye'nin yuz aki ornegin.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Magic Bullet Looks

Ha ben Premiere'de kullaniyorum..

Forumda Diğer Yazılımlar

16 yıl önce
Re: Magic Bullet Looks

Bende calisiyor dud. Umarim seninki W7 64 bit mi gibi bir soruyu sormazsin simdi, oyle olmasa yazmazdik di mi 🙂

Forumda Diğer Yazılımlar

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Vize derdim yok, yoksa iyice perisan olacaktim. Ucagim resmi olarak iptal oldu ve sanirim geri donus ucagim da iptal olacak (baska ulkeye gecis ucagimdi o), kahrolasi jeoloji pesimi birakmiyor. Bir su...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?....

Yeopgijeogin geunyeo (My Sassy Girl) " onclick="window.open(this.href);return false; Bu filmin Orjinali de Amerkani da cok tatli, bence en ilginc tarafi bu..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Sanirim Ingilterede mahsur kaldim.. Daha kesin degil ama tum Avrupanin havayollarinin iptal oldugunu dusunursek sanirim biraz daha buralardayim..

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Yorum yapmasam daha iyi sanki..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?....

Başka başka? Yazdıklarımı izledin de başka mı soruyorsun püüüü.. İşin gücün yalan dolan düd püüüü

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 104 / 493