Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: O sahnede ne oluyor?

Noktalamadan sonra boşluk olmayınca okunmuyor, ben de sadece girişi okuyabildim o nedenle. İlk paragraftan anladığım kadarıyla cevap vereyim. Dedikleriniz doğru olsa da bu gözle film izlemek bana göre...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Şüphe (2010)

Uğur, biziii, diskoya götür!!

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Adsl tavsiyesi

Ben 2mbit sınırsız + kablo tv'ye 61 lira veriyorum. Modemi 2 yıl önce aldık, 70 lira mı ne vermiştik, routerım olduğundan wireless ı olan modem kasmamıştık, öyle olanlar daha pahalı ama kampanyalar va...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Adsl tavsiyesi

Kablo modem alman gerekli.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Düzgün bir yarışmaya benziyor. En azından yüzeyde bir sorun farkedemedim.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Ridley Scott'ın Robin Hood'unu 52 gözle bekleyeduralım, kendisi bir sonraki projesi olan Alien'ın öncesini anlatan yeni Alien filmiyle de uğraşıyordu bir süredir. O konuda da bugün ilginç bir gelişme ...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Aslında Almanya halkının 2. Dünya Savaşı sırasında yaşadıklarını/yaptıklarını Türk halkının bilmesi çok çok iyi olurdu. Zira o dönem Hitler'in, uyguladığı politikalar sayesinde, bu kadar büyük ve insa...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Bunlar içinde 12 sene önce falan oynadığım "Unreal" bir numaradır. İlk çıkan en iyi FPS'lardan "Blood"un, "Outlaw"un ve çok sağlam bir kurgusu olan adventure "Sanitarium"un listede olmaması da ilginç....

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

İyi de dv hdv diye ayırırsan, ki HDV sadece bir kodek, bir format değil kullanmayan kameralar çoğunlukta, el kameralarıyla Viper'ı aynı kategoriye koymuş olacaksın, bu da sorun değil ama Arama düzgün ...

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce

Bulanık işte... DV - HDV/HD Ayrımı daha az bulanık değil mi diyorum ben de? Daha az bulanık ama ama aşırı genel. Bir de örneğin RED, Viper vs. gibi kameralar kategori dışı kalıyor zira 2K, 4K vs. çek...

16 yıl önce
Re: BİR FİLMİN ANA FİKRİ

Böyle bir zorunluluk yok.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce

O zaman nasıl sınıflandırmak gerek? Bunu da önerelim. Ben de şu tek CCD, 3 CCD isimlendirmesine takığım.Bence DV'lerin yeri ayrı HDV/HD'lerin yeri ayrı olmalı. Zaten yukarıda da belirttim. CCD dersen ...

16 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Çok değerli bir haber, Metropolisi en az 2-3 kez izlemişimdir ve bu yeni kurguyu da mutlaka izlemek isterim.(Yalnız bu arada Düd, Yüzükler hiçbir zaman maliyet şampiyonu bir film olmadı, o bilgiyi yan...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: BİR FİLMİN ANA FİKRİ

Böyle bir zorunluluk yok.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce

Bunların hiçbiri kamera değil, hepsi fotoğraf makinesi. O şekilde tasarlanmış, tüm temel işlevleri ona göre programlanmış ve üretilmiş aletler. Kamera değiller hiçbir şekilde. Yapılacak en doğru şey ...

16 yıl önce
Sayfa 103 / 493