Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Temas

O ışığı bilerek patlattık aslında, sette de patlaktı, kurguda daha da patlattık. Başka yerlerde de patlak ışıklar var (patlak ışık ne komik şeymiş ya hehe). Araba olayının da açıklaması var ama yapmam...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: İzmir

İstanbul'a da geç diyeceğim de otobüste geçer 🙂

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: Bulamadığım İki Muhteşem Kitap

Ya benim okulda işim yok ki. Diyeceksiniz "abi her şeyi ayarladık" ben de gidip alıp verip geri alacam. Zira tam mezuniyet üstü kitabın başına bir şey gelirse yerine aynısını koymadan mezun etmiyorlar...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Raven'ın yapımcılarından biri Türkmüş bak, hatun hem de.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

Hoş bir ayrım ama burada işlemez zira dvx sadece videoya yönelik bir site, dolayısıyla fotoğraf bölümü yok. Hem videoda hem fotoğrafta bu aletlere bölüm açılırsa her makine için 2 başlık olacak vs.. V...

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

35 dakikalık bir filmi var Ubisoft'un hazırladığı. Ve gayet de iyi. Ubisoft şu anda zaten film yapım işine girmek üzere (o kadar büyürsen olacağı bu) ve bu projeyi de hazırlık olarak yapmışlar. Gayet ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Sayısal 35mm ne olum, HDSLRların büyük kısmı 35ten büyük zaten.

16 yıl önce

Hoş bir ayrım ama burada işlemez zira dvx sadece videoya yönelik bir site, dolayısıyla fotoğraf bölümü yok. Hem videoda hem fotoğrafta bu aletlere bölüm açılırsa her makine için 2 başlık olacak vs..

16 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Ben de o haberi verdim işte, okursan görebilirsin.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Haberi bir daha okursan (bu sefer oku ama, gibi yapma) olayı yenileme değil film içerisinde kayıp olan görüntülerin bulunup filme eklenmesi, yoksa yenileme yıllar önce yapıldı.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Avatar ağustosta tekrar vizyona giriyor. Hem de 6 dakika uzamış halde.. Aferin.. Sebep? Alice vizyona girince vizyondan erken çıkmak zorunda kalmışlar, daha filmi görmek isteyenler varmış. Blu-Ray/DVD...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Canon 7D

O zaman çok gerekli şu anda :). Philip'in uzantısı aşağıda. Şu anda shootoutu da yapıyorlar, orada da test etmişlerdir mutlaka. Onları incelemek lazım. Her teste de güven olmaz.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce

5D Mark II, şu anda profesyonel bir fotoğrafçının satın alabileceği en iyi sayısal makineler içerisinde ilk 5te. 1.si bile olabilir. Profesyonel bir film setinden bahsettiğimizde ise ilk 10a girmesi m...

16 yıl önce
Re: Canon 7D

Yok yok. Filme bastırmasan da sonuç aynı, ben de onu demek istedim. Ama son cümlene katılıyorum. So. 🙂 Çok saçma bir bir karşılaştırma yapılıyor aslında. Binlerce liralık ışık ekipmanıyla filme çekilm...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: O sahnede ne oluyor?

Hegel'i sevenler burada buluşuyor:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 101 / 493