Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Cutting Edge-The Magic of Movie Editing (Dude'un bir mesajında gördüydüm) 7/10 Uzuuuuun girizgah bölümü olmasa, olayın edüstirisi ilk adımları vesaire bu çok bilindik tatavaları hızlı geçebilse ve... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Temas Tamamını okursan sadece okuduğun kısmın düşündüğün anlama gelmediği göreceksin lost'cum. Senin gördüğün şey de nükleer serpinti, patlama değil. Neyse, filme bakalım biz :). Lost'da da yumrukla Hidroje... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Çok pis küfürlerim hazır Cameron'a. Ağutos'ta 6 dakika ekleyerek tekrar vizyona sokuyor filmi. Sebep? Kontratı bitmiş ve Alice girmiş IMAX salonlara, "piyasada hâlen daha para var, onları da toplayaca... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Temas Baktım, ondan diyorum zaten.n't_a_nuclear_power_reactor_explode_like_a_fission_bomb" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Doğa İçin Çal 2 - Uzun İnce Bir Yoldayım Severek izlemeye devam ediyoruz. NTSC PAL dönüşümünü niye sorduğunu da öğrenmiş olduk 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Temas Güler tabii, adamın tartışma yaratmayan filmi mi var.. Ama şunu açıklasın, nükleer santrallerin üzerine atom bombası atmadığın sürece patlamaz kardeşim, senin filminde patlayan ne, bana bunu açıkla yö... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550D için ev yapımı omuzluk! İlk videoyu yeni izledim de, tam "anladık ki evdeki tek ayna tuvalette, şu kadar alet yapıyorsunuz eve bir ayna almıyorsunuz :)" diyecektim ki diğer ayna girdi.. Üzüldüm ya, o kadar planlamıştım yazac... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
16 yıl önce |
|
Re: Temas Şimdi böyle konuşmak kolay, nükleer olmasın demek de kolay. Peki alternatifin nedir Kezzap? Bundan sonrası genele hitaben Kezzo, özel olarak sana demiyorum. Rüzgâr enerjisi. Peki, rüzgâr enerjisinin ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Kosmos: Canevimden vurdun beni Erdem.. Çok depresif, çok hüzünlü, çok düşünceli vs. olduğum zamanlar dışında asla ama asla dinlemediğim, dinlediğim takdirde bir haller olduğum, dağıldığım grup Silver... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmler Üçleme olarak planlanmış ondan enjeksiyon, ama kendisi şu an holivud'a taşınmakla meşgul sanırım, uzununu izleriz. Ha konu çok klişe hele de bilgisayar oyunu oynuyorsanız acayip klişe ama Holivud işte... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Aslında çok üstü kapalı bir açıklama. İşaretin çıkma süresini uzatıyor diyor. Bu daha az ısınıyor demek de olabilir işaret daha geç çıkıyor demek de. Birileri deneyip söylesin bize işte. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Isınmaya karşı firmware de geldi, tam oldu:" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Sette çalışmak için SOldan giderse? Meydanlara, 1 Mayıs yarın. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmler Güzel şeyler de Oskar alabiliyormuş demek ki:[vimeo][/vimeo] |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Sette çalışmak için Tamam, seni işe almak için forumda başlık arar buluruz CV'ni. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |