baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: İnternet'ten Videolar

Aile içi şiddet üzerine... (benim hanıma da izletiyim arada çakıyo bi tane 😀 )

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Microsoft'un gelecek vizyonu... O günlere kazasız belasız geleceğimizi pek sanmasam da...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Etkileyici fotoğraflar

Bir destanın yeni ortaya çıkan fotoğrafları..

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Re: Ucuza Teknolojik Aletler

Türk Tekelom 20 bin Nettbook sattı Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, "NeTTbook" kampanyasının yoğun ilgi ile karşılandığı belirtildi. Türk Telekom’un "NeTTbook" kampanyasında,2 haftada 20 bin adet ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Seremoni (Çekim Aşaması)

Kedi de lazım hacı? 😀 Bizim burda paso balkona atlayan bir tane var, lazımsa söyle yeter...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Emre Berkün - Git İşine (Muzik Video)

Moral bozmaman çok güzel sonuçta kişisel beğeni bunlar, herkesi mutlu etmek imkansız 😉

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Ehehehe Kezzap basıldın hacı, çevir kazı 😀

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Süper azim var ama çocukta. Gerçi şimdi kaç yaşında bilmiyorum firması felan var. Resmen bilgisayar el sürmüşlüğü yoktu çocuğun, bizim 3dci arkadaşlar çalışırken gelir izlerdi. Kitabını yazması lazım ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: merkezleme sorunu

Onun içinde layer'da bir seçenek var her seferinde vectör olarak yeniden render et gibi bişeydi...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Her ikisine de çok iyi örneklerim var. İsmail diye bir arkadaş çalışıyo ILM'de, Kürşad diye bir arkadaş Lucas'ta. Bu arada zamanında yanımızda çaycı olan çocuğun efektlerini yaptığı 120 filmi var 🙂 Va...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Ne şirin moderatör can kurban böylesine be 😀

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Sıkıntı şu ki buradaki üyelerin büyük bir kısımı öğrenci vs. Yani o para bile büyük para. Hatta 500 deseniz yine muhtemelen kimse çıkmaz. Ancak 150-200'e belki. Malesef böyle görünüyor durum. Bir de S...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Çok iyi duruyor eline sağlık

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Ben çocuklara bakıyorum hanımın dersi var bugün yarın, yokuz diye çekiştirmeyin raporu alırım elbet. Bu arada doğum günün kutlu olsun Mino...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 111 / 238