baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İnternet'ten Videolar Aile içi şiddet üzerine... (benim hanıma da izletiyim arada çakıyo bi tane 😀 ) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Microsoft'un gelecek vizyonu... O günlere kazasız belasız geleceğimizi pek sanmasam da... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Etkileyici fotoğraflar Bir destanın yeni ortaya çıkan fotoğrafları.. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Türk Tekelom 20 bin Nettbook sattı Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, "NeTTbook" kampanyasının yoğun ilgi ile karşılandığı belirtildi. Türk Telekom’un "NeTTbook" kampanyasında,2 haftada 20 bin adet ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Seremoni (Çekim Aşaması) Kedi de lazım hacı? 😀 Bizim burda paso balkona atlayan bir tane var, lazımsa söyle yeter... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Emre Berkün - Git İşine (Muzik Video) Moral bozmaman çok güzel sonuçta kişisel beğeni bunlar, herkesi mutlu etmek imkansız 😉 |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Emre Berkün - Git İşine (Muzik Video) Ehehehe Kezzap basıldın hacı, çevir kazı 😀 |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Süper azim var ama çocukta. Gerçi şimdi kaç yaşında bilmiyorum firması felan var. Resmen bilgisayar el sürmüşlüğü yoktu çocuğun, bizim 3dci arkadaşlar çalışırken gelir izlerdi. Kitabını yazması lazım ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: merkezleme sorunu Onun içinde layer'da bir seçenek var her seferinde vectör olarak yeniden render et gibi bişeydi... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Her ikisine de çok iyi örneklerim var. İsmail diye bir arkadaş çalışıyo ILM'de, Kürşad diye bir arkadaş Lucas'ta. Bu arada zamanında yanımızda çaycı olan çocuğun efektlerini yaptığı 120 filmi var 🙂 Va... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Ne şirin moderatör can kurban böylesine be 😀 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Sıkıntı şu ki buradaki üyelerin büyük bir kısımı öğrenci vs. Yani o para bile büyük para. Hatta 500 deseniz yine muhtemelen kimse çıkmaz. Ancak 150-200'e belki. Malesef böyle görünüyor durum. Bir de S... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Emre Berkün - Git İşine (Muzik Video) Çok iyi duruyor eline sağlık |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Ben çocuklara bakıyorum hanımın dersi var bugün yarın, yokuz diye çekiştirmeyin raporu alırım elbet. Bu arada doğum günün kutlu olsun Mino... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |