baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: LOST Desmond sarkıntılık etmiş diyolar... ABD’de Lost dizisinin yapım ekibinde çalışan bir kadın, dizinin oyuncularından biri ve çalıştığı televizyon kanalı aleyhine cinsel taciz davası açtı. Los Angeles k... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Jenerik - Sıralama Sıralama da aslında çok net değil bence. Örneğin yönetmen yardımcısı ya da yardımcı yönetmenleri taa kamera asistanlarından sonra yazmak garip geldi. Ama en azından bir referans olabilir işte... |
17 yıl önce | |
|
Re: İnternet'ten Videolar Adamlar su ile ekran yapmışlar resmen... Bu çok şaşırtıcı bir reklam (zıpladım ben doğrusu)... Süper bir reklam daha: Reklam değil aslında ya neyse... Facebook'un kendi videosu baya iyi: Carlsberg ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Jenerik - Sıralama Film Jeneriği Hazırlarken Yapılan Hatalar ÖnsözJenerikten tek sorumlu yönetmendir. Yönetmeni yapımcı ve yapımcı firma denetlemelidir. Yönetmen yardımcısı, montaj veya alt yazıcı jenerik hazırlanırken ... |
17 yıl önce | |
|
Re: Akımlar - Manifestolar Çin Çılgın Akım Sineması1930'lu yılların başından itibaren Çin sineması, "dev bir çağ"a girdi. Bu dönemde daha önceleri asıl ilgilerini operaya yönelten solcu sanatçılar da sinemayla ilgilenmeye başla... |
17 yıl önce | |
|
Akımlar - Manifestolar HİS ManifestosuHerkes İçin Sinema Sinemacılar dünyayı yalnızca çeşitli biçimlerde filme çekmişlerdir, oysa önemli olan onu değiştirmektir. Önceki ve sonraki maddelerin aksine, bu madde yazıldığı ve ok... |
17 yıl önce | |
|
Re: Vimeo ile ilgili bir soru; zamana atlama yapabilmek? Eskiden gidiyordu 1:20 felan yazınca. Şimdi denedim gerçekten de gitmiyor... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Bu sitede bir çok araç var. Ancak için güzeli imageshack'a gönder diyorsunuz yaptığınız şeyi, küt link çıkıyor. Forum vs. için mükemmel pratik... Poster oluşturmak için yine aynı pratiklikte: Kayan y... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Her lafında fuck deme olayının Türk versiyonu denebilir heralde 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |