baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: LOST

Desmond sarkıntılık etmiş diyolar... ABD’de Lost dizisinin yapım ekibinde çalışan bir kadın, dizinin oyuncularından biri ve çalıştığı televizyon kanalı aleyhine cinsel taciz davası açtı. Los Angeles k...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Jenerik - Sıralama

Sıralama da aslında çok net değil bence. Örneğin yönetmen yardımcısı ya da yardımcı yönetmenleri taa kamera asistanlarından sonra yazmak garip geldi. Ama en azından bir referans olabilir işte...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Adamlar su ile ekran yapmışlar resmen... Bu çok şaşırtıcı bir reklam (zıpladım ben doğrusu)... Süper bir reklam daha: Reklam değil aslında ya neyse... Facebook'un kendi videosu baya iyi: Carlsberg ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Jenerik - Sıralama

Film Jeneriği Hazırlarken Yapılan Hatalar ÖnsözJenerikten tek sorumlu yönetmendir. Yönetmeni yapımcı ve yapımcı firma denetlemelidir. Yönetmen yardımcısı, montaj veya alt yazıcı jenerik hazırlanırken ...

17 yıl önce
Re: Akımlar - Manifestolar

Çin Çılgın Akım Sineması1930'lu yılların başından itibaren Çin sineması, "dev bir çağ"a girdi. Bu dönemde daha önceleri asıl ilgilerini operaya yönelten solcu sanatçılar da sinemayla ilgilenmeye başla...

17 yıl önce
Akımlar - Manifestolar

HİS ManifestosuHerkes İçin Sinema Sinemacılar dünyayı yalnızca çeşitli biçimlerde filme çekmişlerdir, oysa önemli olan onu değiştirmektir. Önceki ve sonraki maddelerin aksine, bu madde yazıldığı ve ok...

17 yıl önce
Re: Vimeo ile ilgili bir soru; zamana atlama yapabilmek?

Eskiden gidiyordu 1:20 felan yazınca. Şimdi denedim gerçekten de gitmiyor...

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu sitede bir çok araç var. Ancak için güzeli imageshack'a gönder diyorsunuz yaptığınız şeyi, küt link çıkıyor. Forum vs. için mükemmel pratik... Poster oluşturmak için yine aynı pratiklikte: Kayan y...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Her lafında fuck deme olayının Türk versiyonu denebilir heralde 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 112 / 238