baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ÇEKİM ÖNCESİ VE SIRASINDA KURGU HAZIRLIĞI Cin Ali bile olsa storyboard iyi olur... |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire İnsanın kendi içselliği ile ilgili biraz da. Mesela şöyle olayları çok yaşamışımdır, birşeye çabalarım çabalarım olmaz. Sonra görürüm ki onun olmaması daha iyi olmuş yerine daha iyi birşey olmuş çünkü... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Hadi Rami'ye Rami'ye... Ya da okeye dördüncü gibi oldu bu 😀 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire Biz insan değil miyiz yaw 😀 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bence hiç de öyle değil. Kim kiminle arkadaş vs. gibi şeyler özel bilgiye giriyorsa zaten facebook kullanmıycan. Özel şeyleri (email şifre vs.) vermiyor zaten. Mesela 21 bin kullanıcısı olan bir uygul... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir? Abi zaten işleri tartışmak gerekmez mi ben bunu anlamıyorum, yani filmde varsa bir yamuk onu konuşalım, adam hatalı yapmış diyelim. Yoksa şahıslarla işimiz nedir? Yönetmeniği onaylama mercii miyiz... |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: LOST Ordaki enerjiyi kontrol altına almak için... Başka ne olabilir ki? |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar videoyu izledim de burdaki neredeyse herşeyi apple yapıyor nedense microsoft kendine malediyor..videoda kullanılan şeyler hep i phone un falan içerisinde olan şeyler..kendisinin tasarımıymış gibi..ada... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Aksiyon malzemeleri Aşağıdaki linkte aksiyon için gerekli birçok malzeme var, fiyatları da bana çok uygun geldi. İlgililere duyurulur: |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: klip projesi için kamera önerisi Önereceğim kamera Red one. Dijital betacam formatında verebilirsiniz. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: merkezleme sorunu Bu düğme ile precompose edilmiş metin ve vektör alanları her seferinde yeniden üretmesini sağlayabilirsiniz. Böylece yakınlaşınca bozulmaz... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Ahmet arkadaşımız çok iyi özetlemiş, herşeyi belirtmiş orda... Bu arada mesela ben monitör aldım 120 euro idi sanırım takılmadan geldi... |
17 yıl önce |