baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: ÇEKİM ÖNCESİ VE SIRASINDA KURGU HAZIRLIĞI

Cin Ali bile olsa storyboard iyi olur...

Forumda Kurgu

17 yıl önce
Re: Slumdog Millionaire

İnsanın kendi içselliği ile ilgili biraz da. Mesela şöyle olayları çok yaşamışımdır, birşeye çabalarım çabalarım olmaz. Sonra görürüm ki onun olmaması daha iyi olmuş yerine daha iyi birşey olmuş çünkü...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Hadi Rami'ye Rami'ye... Ya da okeye dördüncü gibi oldu bu 😀

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Slumdog Millionaire

Biz insan değil miyiz yaw 😀

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bence hiç de öyle değil. Kim kiminle arkadaş vs. gibi şeyler özel bilgiye giriyorsa zaten facebook kullanmıycan. Özel şeyleri (email şifre vs.) vermiyor zaten. Mesela 21 bin kullanıcısı olan bir uygul...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir?

Abi zaten işleri tartışmak gerekmez mi ben bunu anlamıyorum, yani filmde varsa bir yamuk onu konuşalım, adam hatalı yapmış diyelim. Yoksa şahıslarla işimiz nedir? Yönetmeniği onaylama mercii miyiz...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: LOST

Ordaki enerjiyi kontrol altına almak için... Başka ne olabilir ki?

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

videoyu izledim de burdaki neredeyse herşeyi apple yapıyor nedense microsoft kendine malediyor..videoda kullanılan şeyler hep i phone un falan içerisinde olan şeyler..kendisinin tasarımıymış gibi..ada...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Aksiyon malzemeleri

Aşağıdaki linkte aksiyon için gerekli birçok malzeme var, fiyatları da bana çok uygun geldi. İlgililere duyurulur:

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Re: klip projesi için kamera önerisi

Önereceğim kamera Red one. Dijital betacam formatında verebilirsiniz.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: merkezleme sorunu

Bu düğme ile precompose edilmiş metin ve vektör alanları her seferinde yeniden üretmesini sağlayabilirsiniz. Böylece yakınlaşınca bozulmaz...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey!

Ahmet arkadaşımız çok iyi özetlemiş, herşeyi belirtmiş orda... Bu arada mesela ben monitör aldım 120 euro idi sanırım takılmadan geldi...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Sayfa 110 / 238