baço
Eklenen Forum Cevapları
|
40 dolara DSLR :p
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Forum Oyunu "Alttaki..." Heee De mi? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler FL Studio ile ilgili benim sildiğimi mi diyorsun? |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Focus için orda servo motor olması lazım. Olay sadece kumandanın komut vermesi değil ki... Yani içine motor takmadığınız sürece imkanlı görünmüyor... |
17 yıl önce | |
|
Re: fl studio FL'de olmayan hiçbir şey yok ya. İnanılmaz ötesi birşey yapmışlar. İçinde kanal olarak cubase bile açarsın yani 🙂 Programlanabilir özelliklerine inanamazsın. Mesela ritm yazıcan, resmen el çırp kaydet... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
FL Studio Aranızda FL Studio kullanan var mı? Program hakkında konuşmak için kanka arıyorum, 5 yıldır kullanıyorum ben. Müthiş bir program da her seferinde beni şok ediyor özellikleriyle... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: LOST Derin mevzular bunlar ve her sınırlı aklımızla sınırsızı kavramaya çalışırken olduğu gibi tıkanmaya mahkum... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire Ya simdi yasamadigin seyin, yasadigin seyden daha hayirsiz veya daha hayirli olacagini, yasamadan nasil bilebilirsin? Hiçbir şeyi bilemezsin bunun ucu oraya çıkar ama demek istediğim şudur, kısa film ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması Konulu demi 😀 😀 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler oleyyy... catfight 😀 |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Sen buradaki KAnlı Spoiler savaşlarını bileydin. Kaç yiğit harcandı spoiler vermekten özellikle Hz. Dude tarafından 😀 o yüzden şimdi bu kadar istekten sonra kaldırın deyince bi tüylerimiz ürperiyor ha... |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler O zaman seyretmediğimiz film başlıklarını hiç tıklamama gibi birşey doğuyor. Çünkü önce filmde şaşırmayı isterim... |
17 yıl önce |
|
Re: ÇEKİM ÖNCESİ VE SIRASINDA KURGU HAZIRLIĞI Klaket ya da beyaz tahta tutmak gerçekten kurguda çok faydalı Dude'un dediği mantıkla. Özellikle dosyaları sıraladığınızda ilk karelerinde onun görünmesi harika oluyor... |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Valla spoiler'ı eleştiren arkadaşım sen spoiler vermekten fırça yemedin hiç anlaşılan, ben acısını biliyorum o açıdan gerekli derim. Sonra izlemeyenler sayıp sövüyor. Ne kadar teknik baksak da film iz... |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR sevgili bacobeyeneceğin bir uslup varsa onu deneyeyim eğer işe yarayacaksa kesinlik minibüs muavinliği yapmıyoruz burada ancak birazda ortalığı alevlendirmem gerekiyor çünkü insanların cesareti yok sa... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |