Eklenen Forum Cevapları

Re: Senaryo piyasasi..

peki ülkemizde bir sinema filminin senaryo bedeli ortalama ne kadar bilen var mı?

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: TV Programı

bir yarışma formatı için başlangıç aşamasında basit bir taslak hazırlamak istiyorum yardımcı olabilecek olan varmı?

16 yıl önce
Satılık Sony HDR HC1E HD Video Kamera (1000 TL)

Satılık Sony HDR HC1E HD Video Kamera (İkinci El) İster High Definition, ister normal DV modunda çekim yapabileceğiniz, kamera meraklılarının iyi bildiği, Sony'nin ünlü kamerası. Yarı profesyoneldir. ...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Altyazı oluşturacak arkadaş

İsraile giden yardım filosu ile alakalı yapılan 36 dakikalık belgeselemizin altyazılarını oluşturacak arkadaş aranıyor. Belgeselin üçte biri türkçe üçte iki ingilizce. tüm çevirileri ve deşifreleri ya...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Organizasyon kısa çekim vs. için Kamera Tavsiyesi Yardım !!

Arkadaşlar merhaba. Kendim fotoğrafçıyım şuanda panasonic md10000 var ama istediklerimi karşılayamıyor bizde yeni bir kamera almaya karar verdik yanlız kamera mutlaka hd olacak. Nedeni kendim kısa fi...

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Zamansız

Aslında bütün film zaten fragmanda var . Biliyorum bu sinir bozucu yapıcı olmayan eleştirim dışında olumlu olarak oyuncuların diyalogları çok doğal . Ses sorunu yazık olmuş yani .

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Gezginlerin Sürgünü (2010)

İzlerken her ne kadar sorun göze çarpsada , bunların hepsinin üstesinden gelinebileceğini bildiğim için ben yağdanlıktan limonata içme sahnesinde ki akıllara kazınan o repliğe vurgu yapmak istiyorum 🙂...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Bloglar

Sanarist kapanmış beyler.Toplu yazıları birinizde varsa bana pm atabilirmi.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Gezginlerin Sürgünü (2010)

[vimeo][/vimeo] Güncelleme: Vimeo'ya da erişim engellenmiş 😕 Filmi Dailymotion'dan seyredebilirsiniz. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Kameraman ve Film Montajı

Selamlar , Kurumsal etkinlik ajansımız ve turizm acentamız için organizasyon ve etkinlikliklerimizde çekimleri yapabilecek kameramanlar ve elde edilecek olan görselleri film montajı yapabilecek bir a...

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Karedeki mutluluk deneme videosu

Arkadaşlar film deil video deneme amaclı çekim yapılmıstır.tamamiyle amatör daha once leine kamera almayan arkadaşlarımızsın çalışmasıcanon 550 d ile ful otomatik çekildi.gun ışıgı var montajında sade...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Montaj yapabilen aranıyor ...

HHK teşekkür ederim sadece bilgisayar ekranına uzun süreyle bakamıyorum o yüzden birine ihtiyacım var 🙂 anilcagin nerede oturuyorsun yani sizin evdemi , bizim evdemi , dışarıda mı nerde halledecez ban...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Montaj yapabilen aranıyor ...

Kisa film bi arkadasa dogum gnu icn cektim amatorce cekilmis AMA onemli Benim icin ... Montaj drken kastettigim kesip yapistirma gruntuleri ses ve muzik ekleme videonun kendi sesini silme flan filan c...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: senaryo 4 tane (kısa metraj)

teşekkürler

16 yıl önce
Re: Eskişehir

Merhaba, yarışmaya katılmak için kısa film çekmem lazım. Eğer aklında fikir olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Sayfa 253 / 395