Eklenen Forum Cevapları

İzmir'de Çekeceğimiz Sinema Filmi için Ekipman

Kasım ayı içinde İzmir'de çekeceğimiz bağımsız sinema projemiz için aşağıda yazdığım ekipmanlara toplu halde ya da teker teker ihtiyacımız vardır.( KİRALIK & SATILIK ) 35 mm adaptör Çeşitli Lensle...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Organizasyon kısa çekim vs. için Kamera Tavsiyesi Yardım !!

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler 🙂 Kamerayı daha almadım araştırma içerisindeyim şu an için minidv ye kayıt yapanları eledim hafıza kartlı düşünüyorum kurgulama açısından benim için yararl...

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: greenbox stüdyo

bu greenbox stüdyoda perde ve kontur ışık olarak uzay balonu kullansam konuyu da kinolarla aydınlatsam sonradan yerleştirilecek fon görütüsü ile ışık farklılıkları olmaz mı bu sorun montazda giderileb...

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: greenbox stüdyo

hoşbulduk.linkler için de teşekkürler....

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
greenbox stüdyo

kendime küçük çekimler yapmak için greenbox stüdyo yapmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin 8)

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Son Bahar Kısa Film Senaryosu

01 Terminal (Mudanya) (İç-Gün) Genç adam otobüsten iner. Biraz terminali gösterdikten sonra genç adamı görürüz. Sevgilisini gören genç adam ona doğru hızlı adımlarla ilerler. İkisini aynı karede ...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
CELTX Programını öğretebilecek biri?

Merhaba Arkadaşlar,Celtx programının kullanımını öğretebilecek birileri var mı acaba 😀 Evetse [email protected] adresini ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

liselerdeki yeni sisteme göre sinema tv ye geçmek için bölüm seçmek yerine hangi dersleri almamız gerekiyor bilginiz var mı? mahalledeki çocuklardan gördüğüme göre dersleri seçmeniz için bir kağıt ver...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
kiralık jimmy jip kamera ile beraber

Merhaba arkadaşlar.Herkesin kendi adına ticari yada şahsi bir şeyler üretebilmesi adında paket kiralık ekipman sunuyorum.Paket içerisinde:** 5-7-9 metre jimmy jip.** Jvc GY HD-110u prof.kamera ( tri...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: SONY cx115'i nasıl bilirsiniz?

ben 1200 tlye aldım geçenlerde ve baya aynı katogoridekilerle kıyas edip aldım. bir de 42tlye 8 gb kart aldım. gerçekten çok güzel bi kamera ve aynı fiyattakilere (canon dahil) göre çok daha iyi. tavs...

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce
Re: Stop Motion Still İmage !

Dragon Stop Motion... peki dragon stop motion 2,2 full versiyonunu nerden bulabilirim ? Önerdiğinize göre siz full sürümünü kullanıyorsunuz ? Full sürümünü aradım ancak hep tril sürümüyle karşılaştım ...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Stop Motion Still İmage !

After Effects kullanırsan daha rahat edersin, ardışık giden dosya isimlerini içeriye aldığında otomatik olarak sekans haline getirip ölçüsünü koyabilirsin. Mesajlarınız için teşekkür ederim, ancak bun...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

liselerdeki yeni sisteme göre sinema tv ye geçmek için bölüm seçmek yerine hangi dersleri almamız gerekiyor bilginiz var mı?

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Stop Motion Still İmage !

Merhaba Arkadaşlar, Stop motion tekniğini kullanarak animasyon filmi çekiyorum filmimin bazı bölümlerini çektim ve bir ön izleme yapmak istiyorum. Araştırdığımda bu iş için adobe premierein uygun oldu...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: "Luc Besson" ve markası....

aslında haklısın ama angel-a yı izlemeni tavsiye ederim.

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce
Sayfa 252 / 395