Eklenen Forum Cevapları

Re: osX Mac Premiere CS5 Levels Sorunu

.....

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Alinik HAGUE Mini Motion-Cam Stabilizer

......

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: osX Mac Premiere CS5 Levels Sorunu

........

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
osX Mac Premiere CS5 Levels Sorunu

Premiere de basladığım bir projeyi AVCHD desteği olmadığından finalcut a taşıyamıyorum, Pc de levels ile yaptığım renk düzeltmelerini Mac de yapamıyorum çunku effectin atında, sagda bir kutucuk çıkard...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Kavusamayanlar - Uzun metraj sinopsis

şaka deyip geçelim bence ,buna yorum yapmaya utandım bak.....yüksek sesle imalı bir hayırrrrrr...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: TÜRK KISA FİLM DERNEĞİ

kısa film dediğin nokta atışıdır, sadedir,minimalisttir, cesurdur, yaratıcıdır ve bağımsızdır..birilerinin(yapımcı) esnaf mantığıyla biçip doğramasına izin vermeyendir..

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
TEMIZ HANDY V5 PLUS VE SETI

Merhaba Arkadaslar, Ismim Cüneyt Basi ve saglik alaninda calisiyorum,bos zamanlarimdada sevdigim bir hobim var ,filim cekimi.belli süre önce handy V5 plus bir aksesurlardan almistim. Gecenlerde inter...

16 yıl önce
Re: Programlanabilir Remote Focus

müsadenle bi iki sorum olacaktı, kontrol devresinde pic mi kullanıldı? birde objektif üzerindeki dişli sistemi nerden temin ettiniz.

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: Programlanabilir Remote Focus

merhaba mesafe ölçme işleminde şu tarz bi yöntem verimli olurmu:makine üzereindeki Ffocus devresine rf verici yayn yapsa, netlemek istediğinde kişini üzerindeki rf alıcı sinyali aldığında, sinyal aldı...

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: bu bir çekim tekniği midir

hem çekımde yapılan hareketler uzerıne montajda uygulanan teknıklerde eklenıp kombınasyon yapılmıstır..

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: Ercan Ersoy Neden Gittin Benden Klip

genel itibarıyle ıyı sayılabılır fakat benı mklıpte gordugum eksık noktaları belırmek ısterım : bana senkron kayık gıbı geldı ,ikinci olarak daha farklı acılarla klıp daha çekıcı hale getırılebırdı.am...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Aramızda Kalsın Sinema Ekibi'ne montajcı ve kameraman

istanbulda fınal cut uzerınde yapılacak montaj ıslerınde yardımcı olabılırım..

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Matte box ve follov focus arıyorum.

acilen mattebox ve follovfocus arıyorum 550d ve 5 d uymlu olmalı.satmak isteyen arkadaşlar varsa benimle temasa geçebilrler.

16 yıl önce
AFTER DEATH (ÖLÜMDEN SONRA)

Kıyameti, yeniden dirilişi, mahşeri, cennet ve cehennemi merak ediyorsanız bu muhteşem yapımı mutlaka izleyin. Mükemmel görsel efektler ve Kuranın eşsiz anlatımıyla hazırlanmış olan bu yapım sizi hari...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: bu bir çekim tekniği midir

bu bir çekim tekniği değil, montaj tekniğidir.. bir sürü görüntünün bir biri ardına dizimi ve hızlı geçişler çekimi devamlı olarak gösteriyor

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Sayfa 251 / 395