Eklenen Forum Cevapları

Re: siyah beyaz kırmızı

arkadaşlar ben yeni yeni kurgu yapmaya başladım premierde.bu kırmızıyı nasıl uygalaybilirim?

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

16 yıl önce
Re: --SAAT-- Kısa Film

berbat

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: HANDY - Base.X

Arkadaşlar Selam! Öncelikle Handy Base.X'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Eğer Base.X veya diğer herhangibi bir konuda sorunuz olur ise yanıtlamaktan memnuniyet duyarım, ve bunun için bura...

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Alacağım Yardım Ederseniz Sevinirim 🙂

.....

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı

ben satiyorum temiz 6.nesil eksisozluk hesabi. ilgilenenler pm atsin.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

brit rockindie. born on a different cloud.(oasis)twenty years.(placebo)23(blonde redhead)

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Herkese Merhaba ben yeni üyeniz Hülya Merve. Umarım güzel paylaşımlar olur.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü - Ders Notları

ayrıca uygulama yapmadan öğrenmek olmaz karıştıra karıştıra kullana kullana pratik yaparak sette kanalda ajansta çalışıp çalışanları izleyerek sorarak sorduklarını uygulamaya çalışarak öğrenmek ile vi...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü - Ders Notları

halk eğitim merkezlerinin sitelerinde modüler eğitim sistemi nedeniyle birçok konuda ders notu mevcut facebookta bunları paylaşmak için öylesine bir grup açmıştım imzamda mevcut fakat buradan da payla...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Alacağım Yardım Ederseniz Sevinirim 🙂

kelepir sony hvr z1 buldum,kullanan arkadaşlar var mı almaya değermi fiyatı 3250 tl

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Avi dosya aktarımında yeşil ekran

valla kullandığımız kameranın modelini de bilmiyorum ama şu an yukarıdaki dosyayı 640x480 xvid şeklinde convert ederek geçici bir çözüm bulmuş durumdayım.

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce

şu şekilde 2 görüntü atayım. bu arada öteki .avi'leri açarken bunları açmaması konusunda şöyle bir farklılık gözüme çarptı, 2. screenshota görüleceği gibi 720x576 (1.442) yazıyor. bilgisayardaki hazır...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Sensin – Du bist es! ( fatih akın)

torrent ile indirmeyi deneyebilirsin.olmamasına imkan yok.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce

peki dediğiniz gibi HD ise nsaıl düzeltirim? premiere'in bunu normal görmesini nasıl sağlarım? new project derken hd video seçerek denedim ama yine aynı hata tekrarlandı.

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı

Merhaba arkadaşlar bende bir ekşi sözlük hesabı arıyorum. Uygun fiyata. Bunun yanında İtü sözlük ve Uludağ sözlük hesaplarınızda itinayla alınır-kiralanır. Yani bir başka deyişle tüm sözlük hesapları...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Sayfa 249 / 395