Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: siyah beyaz kırmızı arkadaşlar ben yeni yeni kurgu yapmaya başladım premierde.bu kırmızıyı nasıl uygalaybilirim? |
16 yıl önce | |
|
Re: --SAAT-- Kısa Film berbat |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: HANDY - Base.X Arkadaşlar Selam! Öncelikle Handy Base.X'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Eğer Base.X veya diğer herhangibi bir konuda sorunuz olur ise yanıtlamaktan memnuniyet duyarım, ve bunun için bura... |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
Re: Yeni Kamera Alacağım Yardım Ederseniz Sevinirim 🙂 ..... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı ben satiyorum temiz 6.nesil eksisozluk hesabi. ilgilenenler pm atsin. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler brit rockindie. born on a different cloud.(oasis)twenty years.(placebo)23(blonde redhead) |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Herkese Merhaba ben yeni üyeniz Hülya Merve. Umarım güzel paylaşımlar olur. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü - Ders Notları ayrıca uygulama yapmadan öğrenmek olmaz karıştıra karıştıra kullana kullana pratik yaparak sette kanalda ajansta çalışıp çalışanları izleyerek sorarak sorduklarını uygulamaya çalışarak öğrenmek ile vi... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü - Ders Notları halk eğitim merkezlerinin sitelerinde modüler eğitim sistemi nedeniyle birçok konuda ders notu mevcut facebookta bunları paylaşmak için öylesine bir grup açmıştım imzamda mevcut fakat buradan da payla... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Yeni Kamera Alacağım Yardım Ederseniz Sevinirim 🙂 kelepir sony hvr z1 buldum,kullanan arkadaşlar var mı almaya değermi fiyatı 3250 tl |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: Avi dosya aktarımında yeşil ekran valla kullandığımız kameranın modelini de bilmiyorum ama şu an yukarıdaki dosyayı 640x480 xvid şeklinde convert ederek geçici bir çözüm bulmuş durumdayım. |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Avi dosya aktarımında yeşil ekran şu şekilde 2 görüntü atayım. bu arada öteki .avi'leri açarken bunları açmaması konusunda şöyle bir farklılık gözüme çarptı, 2. screenshota görüleceği gibi 720x576 (1.442) yazıyor. bilgisayardaki hazır... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Sensin – Du bist es! ( fatih akın) torrent ile indirmeyi deneyebilirsin.olmamasına imkan yok. |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Avi dosya aktarımında yeşil ekran peki dediğiniz gibi HD ise nsaıl düzeltirim? premiere'in bunu normal görmesini nasıl sağlarım? new project derken hd video seçerek denedim ama yine aynı hata tekrarlandı. |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı Merhaba arkadaşlar bende bir ekşi sözlük hesabı arıyorum. Uygun fiyata. Bunun yanında İtü sözlük ve Uludağ sözlük hesaplarınızda itinayla alınır-kiralanır. Yani bir başka deyişle tüm sözlük hesapları... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |