Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Gerçek steadicam fiyat ve tanıtımı sitesi bilen? Ben bu web mağazası bulundu.: |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
Re: Gerçek steadicam fiyat ve tanıtımı sitesi bilen? Merhaba,Yeni bir Steadicam marka bulundu: Siz ne düşünüyorsunuz? Herhangi bir iyi misiniz? |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
REDROCK KIRALIK REDROCK Cinema Bundle(WITH MatteBox and FollowFocus):200 tlShoulderMount: 100 TLFollowFocus:75 TLMatteBox :75 TL GSM:05374430340 |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
REDROCK Ke: Kiralık Canon Eos 5D MARK II ve tüm set ekipmanl REDROCK Cinema Bundle(WITH MatteBox and FollowFocus):200 tlShoulderMount: 100 TLFollowFocus:75 TLMatteBox :75 TL GSM:05374430340 |
16 yıl önce |
|
Re: Gerçek Kabuslar (Korgu-Gerilim) Sağol Oğuz,geçmiş olsun bu arada rahatsızlanmışsın. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Kamera hakkında birkaç soru ve tavsiye... biraz araştırdım ama maalesef bulamadım, hangi formatta kayıt yapıyor. sanırım harici harddiske kayıt yapıyor. bir de şarj süresi hakkında bilginiz var mı? |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: Kamera hakkında birkaç soru ve tavsiye... hv30 biraz tuzlu oldu gibi... panasonic ise gayet yerinde bir tercih olabilir fakat canon 550d nin yaptığı işleri de görmezlikten gelmek olmaz. fiyatı da gayet uygun. full hd çekim kalitesi de cabası.... |
16 yıl önce |
|
Kamera hakkında birkaç soru ve tavsiye... 5-6 sene önce kıbrısta iken jvc gz-mc 500 marka bir kamera aldım. alırken amacım tatil, düğün gibi klasik şeyleri çekmekti. fakat şu anda ilgim film sektörüne kaydı ve amatör olarak bu olaya girmek is... |
16 yıl önce |
|
Gerçek Kabuslar (Korgu-Gerilim) " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: HANDY - Base.X zip, Rods ve Handles olmak üzere iki ürün daha önceden ayrı ayrı listelenmişlerdi, fakat bunu yapmanın mantıksız olacağını düşünerek ikisini bir araya getirdik. Saygılar |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
Re: Bulutların arasından geçiş tesekkurler fcakir |
Forumda After Effects |
16 yıl önce |
|
Kiralık Canon EOS 7D Kiralık Ekipman Katalog fotoğraf ve video çekimlerimizde kullanabileceğiniz kiralık ekipman. KAMERA : CANON EOS 7D BODY (OBJECTİFSİZ) LENS: CANON 24 - 70 f 2.8 L LENS ... |
16 yıl önce |
|
ışık ve teknik ekipman öneriniz. canon eos 5d mark2 body canon bg-e6 battery grip lp-e6 orjinal 2 adet pil(uzun soluklu çekimler için idealdir) 16gb hafıza kartı cullmann ct30 kafa (titan ct400 ayaklık)profesyonal tripot mevcut. can... |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
izmr/kiralık 5d mark2+ 50mm f1.8 mk1+20mm f2.8 usm+cullmann canon eos 5d mark2 body canon bg-e6 battery grip lp-e6 orjinal 2 adet pil(uzun soluklu çekimler için idealdir) 16gb hafıza kartı cullmann ct30 kafa (titan ct400 ayaklık)profesyonal tripot mevcut. can... |
16 yıl önce |
|
Re: siyah beyaz kırmızı leave colru kullanacağımı biliyrumda bir türlü uygulayamadım.onu nasıl yapıyoruz? (bu arada çok utanıyorum :D) |
16 yıl önce |