Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
SATILIK İKİNCİ EL TEMİZ SONY HVR Z1-E 3CCD 1080İ 5BİN LİRA SONY HVR Z1-E İHTİYAÇTAN DOLAYI SATILIKTIR FİYATI 5.500LİRA AKSESUVARLARIYLA BİRLİKTE PROFESYONEL TRİPOT(PİYASA DEĞERİ 600LİRA)+ İKİ ADET PİL+ PROFESYONEL MİKROFON (PİYASA EDERİ 600LİRA)+ FLAŞ + TRİP... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Senaryolarla ciddi ilgilenen yerler.. sence gecerli olabilecegini dusundugun fikirleri de paylasırsan cok sevinirim .. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Senaryolarla ciddi ilgilenen yerler.. yardımların icin cok tesekkurler.. |
16 yıl önce |
|
Re: 'Bir Kaplumbağa ile Tavşanın Hikayesi' Cannes'da... falla filmi izledim. ama yönetmen duyduğuma göre hiç de maddi zorluklarla cebelleşmemiş. hatta sağlam bi kaynaktan filmin başlangıcındaki kaplumbağa konuşması için 15 000 lira ödemiş. yani buysa maddd... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Elveda (yumurtalarla ilgili yaptığım animasyon filmi) peki nasıl yapıldı o hareketler... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
alıştırma fragman ve filmler arkadaslar üniversiteye yeni basladık ve yeni yeni elimize kamera aldık ilk cektiklerimiz ve devamı gelcek fragman dememe bakmayın tanıtım videoları yorumların akısına göre devamı gelicek... 4.yü s... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Senaryolarla ciddi ilgilenen yerler.. Arkadaslar,agabeyler,agalar,pasalar gencler selam.. 🙂Egitimimi surdurdugumden dolayı calıstıgım senaryoları kısa surede bitirememe gibi bi sorunum oluyor;fakat halihazırda yer yer gercekten cok guldur... |
16 yıl önce |
|
web sitem için viral video çekimleri yapacak yönetmen tr de muadili olmayan web sitem için viral video çekimler yapmak istiyorum. senaryoları basit olarak oluşturdum. geliştirmeye açıktır. üniversite mezunu hatta mezun olması bile önemli değildir. sosya... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: satılık canon 50mm 1.8 lens ve diğer lensler Ben 50mm almak istiyorum.ne zaman elimde olur? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
oyuncu ve kameraman kurgucu aranıyor -- merhaba arkadaşlar acil kıs afilmimiz için oyuncu arkadaşlara ihtıyac vardır ücret dolgundur çkimler 1 gün sürecektir çekim yeri kocaeli bayramoglunda yapılacaktır aranan nıtelıkler ;2 18 20 yaş arası... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: istanbul film için oyuncu ve ekip aranıyor reji grubunda yardımcı olabilirim |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
yönetmenlik kısa filmlerinizde yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak yardımcı olurum.dizi ve sinema tecrübem vardır. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Sinemacılıkta cinsiyet.... Çünkü, erkekler ellerinde sapan, ağaçların üzerinde gezerkene...Misket yarıştırırken ve 'lan o mağarada ne var acaba' diye çete olup indiana cons misali keşfederkene...'Abla su versene' diye götlerini... |
16 yıl önce | |
|
Re: Kültür Bakanlığı'ndan destek alırken "amatör film" ne demek? Birazcık geç oldu ama umarım okuyup bana yardımcı olabilirsiniz. Bende kısa film desteğine başvurmak istiyorum fakat Yapımcı ve yönetmen arasında yapılmış protokol kısmını çözemedim. yapımcı resmi ola... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: canon 60 d Merhabalar, Canon 60D için harici stereo mikrofon öneriniz ne olur ? |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |