Eklenen Forum Cevapları

Telif hakkı serbest olan müzikler

Merhaba arkadaşlarForuma şöyle bir göz attım ancak bayağı bir kafam karıştı acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Yeşil Kamera diye bir kısa film yarışmasına katıldım.Katılım koşullarında özgün senary...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

16 yıl önce
Re: TEKERRÜR KISA FİLM ( TRT 2008)

başarılarının devamını dilerim.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Yıldız Teknik Kısa Film Festivali 2011

Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından 8.cisi düzenlenen Yıldız Kısa Film Festivali 02-06 Mayıs 2011 tarihleri arasında izleyicisiyle buluşuyor. Genç sinemacılar arasında etkileşimin sağl...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: Panasonic TM700 ile Profesyonel TV Yapımları çekilebilir mi?

sorunu gezerken yeni gördüm. üzerinden biraz aman geçmiş ama belki işine yarar. bu kameralarla ışığın güzel olduğu yerlerde profosyonel çekimler yapabilirsin. özellikle dış çekimlerde kullanabilirsin....

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: premıere elements 8 de export sorunu

Merhaba, Export etmek istediğin videoyu timeline'da in-out noktaları vererek seçili hale getirdin mi? Sorunu ekran görüntüsü ile paylaşırsan biz de hatayı görüp daha net yardımcı olabiliriz. alakan ...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
5 D MARK 2 60 FPS?

Arkadaşlar merhaba..Benim bir sorum olacaktı,5 d mark 2 kullanıcısıyım. 60FPs güncellemesi geldimi?veya gelecek mi? tesekkürler.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
premıere elements 8 de export sorunu

selamlar siteye yeni üye oldum emeği geçen herkese binlerce kez tşk; çoğunuz için ufak ama benim için büyük bi sorunum var,premıere elements 8 kullanıyorum elimdeki görüntüyü,kestim ekledim geçişler ...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: TEKERRÜR KISA FİLM ( TRT 2008)

Film başarılı olmus yalnız ben izlerken şurası şöyle olsaydı gerçekten göze daha güzel gelirdi dediğim yerler var. Sahne açılışın çok güzel ama kızın duştan çıktığı yerde kamerada biraz yavaş kalmışsı...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: sıradan

Biraz sıradan olmuş gerçekten, Kurgunda eksikler var biraz Filmin ilk sahnesinde sigaraya dumana detay çekerek bitirebilirdin. Telefon konuşması sahnesinde topludan yakına sonra tekrar toplu plana gec...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: SATILIK İKİNCİ EL TEMİZ SONY HVR Z1-E 3CCD 1080İ 5BİN LİRA

sahibinden sitesindende inceleyebilirsiniz ayrıntıl resim vs İlan no: #37160329 " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı'ndan destek alırken "amatör film" ne demek?

kısa film başvurularından bahsediyorum uzun metraj değil.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı'ndan destek alırken "amatör film" ne demek?

Arkadaşlar başvurular geçen sene 1-22 şubat arası olmuş. Acaba gene aynı dönemde mi olur geçtiğimiz yıllarda da bu tarihlerde mi olmuştu bir bilginiz var mı? Bir de senede 2 kere oluyor galiba. Geçtiğ...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Oyuncu ihtiyacı olanlar...

Çekeceğiniz kısa veya uzun metrajlı filmlerde, role uygun olduğum takdirde, gönüllü oyuncu olarak yer alabilirim, almak isterim. Esas mesleğim solistlik olduğundan film müziklerinizde solist olarak da...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Senaryolarla ciddi ilgilenen yerler..

mantıklı..

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Senaryolarla ciddi ilgilenen yerler..

Senaryoyu alıp yapımcıya gittin ve sana beğenmediğini ifade etti ama o ara çoğalttı. Şeklinde bir sorun söz konusu. Bu yüzden geçerli bir yöntem var ve bir hayli ucuz...Senaryoya ait ne var ne yok (öy...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Sayfa 243 / 395