Eklenen Forum Cevapları

Re: Adobe Premiere Codec yardım!!

aynen öyle ya sinir sistemimi altüst ediyo aynı video bazen ses olarak görüyo bazende görüntü. ama benim diğer sorunu çözmem lazım acilen.

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Adobe Premiere Codec yardım!!

Merhaba arkadaşlar. Çekimlerini tamamladığım kısa filmimi hd 720p formatında çektim , ama iş montaja gelince premiere in gazabına ugradım.illk başta avi 720p formatını desteklemiyor dedi codec kurdum...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Satılık EOS 60D ve 28-80 Canon Lens

Mailde attım garanti olsun burdanda yazıyorum. Aleti görme şansım var mı? Avrupa yakasında oturuyorum eğer makul gelirse almayı planlıyorum.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Satılık hvx200-focus fs100

Selamlar. Kameramı satmaya karar verdim. yerine z1 vari bir şey alacağım. Temiz bir z1 üzerine takasta düşünebilirim. Satış amacım kameranın bana fazla gelmesi. Harddiskini neredeyse hiç kullanmadım. ...

15 yıl önce
Sony HVR-V1E Kamera (Full HD) Proffesionel "SATILIK"

Merhabalar, 3 ay önce yurt dışından almış olduğum proffesionel sony hvr-v1e (PAL) kameramı satıyorum, satma sebebim aynı modelden elimde 3 tane olması... Sadece 2 kez klip çekiminde kullanıldı, Detayl...

15 yıl önce
Video kaydı ile birlikte "Kaliteli Ses" elde etmek

Merhaba, fiyat/performans araştırmalarım sonucu Sanyo CG10 almaya karar verdim. bazen enstrümantal kayıt: akustik gitar ve vokal bazen de kısa film denemeleri yapacağım. Temiz ve berrak bir ses elde ...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: Görüntü Yönetmeninin Kullandığı Ekran

arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum ayrıca kısa film işine yeni giriyorum şuan hazırda bir projemiz var bilenlerden ricam bu şaryo ebatları nedir lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
Re: Roman Polanski

Roman Polanski'nin hayatında, küçükken yaşadığı olayların büyük bir izi vardır. Yahudi bir ailenin çocuğudur ve küçücük yaşında Alman'ların elinden kaçmayı başarmıştır. Ailesi öldürülmüştür. Ayrıca Eş...

Forumda Yönetmenler

15 yıl önce
Re: Canon 550D - Kısa film çekimi için yardım...

Eyvaah :/ Çok sağolun gerçekten. Ben yinede bir doğu banka bakayım yarın. Bulabilirsem buraya yazarım diğer arkadaşlarda yararlanmış olurlar.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Re: Arkadaşım Ayva

Hepinize teşekkürler ama bu bir deneme sonuçta ve ilk denemem konu bakımından değilde teknik ve oyunculuk bakımından eleştirirseniz dahada mutlu olurum 🙂

Forumda Arşiv

15 yıl önce
satılık 32 gb sd card sandisk extreme class 10

arkadaşlar 5d mark 2 aldım o gelmeden sd card almıştım ama cf card girişliymiş hiç kullanmadım.300 tl ye almıştım geçen hafta.280 tl ye satıyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

15 yıl önce
Genç Kadraj Liselerarası Kısa Film Yarışması

Marmara bölgesindeki lise öğrencilerinin katılabileceği, “2. Genç Kadraj Kısa Film Yarışması” başvuruları başladı. 15 Nisan tarihine kadar çektiğiniz filmleri Adapazarı Enka Okulları adresine gönderip...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
Re: Canon 550D - Kısa film çekimi için yardım...

Cevaplar için çok sağolun. Sizlerinde katıkısıyla filmi 550D ile çekmeye karar verdik. Ancak tek bir sıkıntımız kaldı; Çekim sırasında referans monitörümüz yok. 500D de bnc in-out yok mecburen HDMI de...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Re: Arkadaşım Ayva

Video kontrol aşamasında vimeo sağolsun birazdaha bekleyeceksiniz

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 241 / 395