Eklenen Forum Cevapları

Re: Nefes alan Balta!

bi dakka birisi benim çevirilerime lafmı etti burda ? beyenmiyosanız gelin kendiniz çevirin.

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Re: L'appartament (1996)

Internetten izlemek istemiyorum. CD den satın almak istiyorum.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Satılık SONY HVR-Z5 & HVR V1E

Selamlar, bir iki studyo cekiminde kullandıgımız sıfır ayarında Z5 ve V1E kameralarımı RED'e geçeceğim için satıyorum... Z5 için satış fiyatım "9000. TL" olup V1E için de "5500 TL" istemekteyim... İl...

15 yıl önce
L'appartament (1996)

Arkadaşlar, L'appartament filminin Türkçe alt yazılı CD'sini arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler, Dr. Fırat Güngö[email protected]

15 yıl önce
2011 Türkiye Kısa Film Festivalleri

Merhaba, 2011 Türkiye Kısa Film Festivallerini hangi sitede tek tıklamayla görebilirim? Ya da göremem de birkaç farklı sitede farklı festivallere denk gelebilirim? Özetle, bu yılın festivallerini, han...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
Re: ENCORE TO DVD PLAYER

Xp kullanıyorum ben zaten 🙂

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
Re: ENCORE TO DVD PLAYER

Zaten işletim sistemi ile ilgilis olan birşey olduğunu sanmıyorum. Oluşturduğum dvd bilgisayarda menüleriyle gözüküyor. Aynı dvd yi dvd playera takında menü çıkmıyor sadece içindeki videoları oynatıyo...

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
ENCORE TO DVD PLAYER

Encore cs4 te yaptığım menüyü dvd ye basıyorum. Bilgisayara taktığımda herşey sorunsuz olarak çalışıyor.Ancak dvd player a taktığımda ana menüyü görmeden sadece videoları oynatıyor sıra ile. Yaptığım ...

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
görüntüde çıkan istenmeyen bilgiler

merhaba Canon XL2 marka kameramla mini DV ye yaptigim cekimleri bilgisayar aktardigimda goruntunun uzerinde kamera ayarlari, kamerada kalan sure, zoom bilgileri, diyafram enstantane bilgileri gorunuyo...

Forumda Kurgu

15 yıl önce
Re: Satılık hvx200-focus fs100

saol tavsiyen için. ya ben bu kamerayı kaça satabilirim acaba.hiç mi ilgilenen yok?

15 yıl önce
Re: Hayyamda fiyatlar artacak

bu tip spekülasyonlardan sonra fiyatların artacağı yoksa bile artar

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Karadedeler Olayı ve genel korku sineması sohbeti

[vimeo][/vimeo][vimeo][/vimeo]

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

[vimeo][/vimeo]

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Re: İş İlanları

Merhabalar Program / Clıp / Reklam / Drama/ Belgesel / Sıt com / Tanıtım Fılmı / 90 lık Alanlarında Yonetmenlık Yapmaktayım Ilgılnenler Icın Irtıbat Adresım Asagıdadır. GSM : 0532 461 13 71 Mail ...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: Canon EOS 500D; Full HD video kaydedebilen D-SLR

Bu makine ile çekim yapmak makinenin sensörüne zarar vermez mi?

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Sayfa 240 / 395