Eklenen Forum Cevapları

Re: Ustalardan Acil Yardım!

çok teşekkürler Karatasa sonunda oldu bu iş. iş çözünürlükte bitiyomuş diğer yollardan ölüm oluyordu...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce

teşekkürler barisferah... bende premierede çok ugraştım ve basit bir yolu olacağını anladım fakat henüz ulaşamadım nasıl yapılacağına. benim yaptığımda videolardan birini başka bir sequenceye atıp alt...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce

ya kimse yok mu bilgisi olan bu konuda?

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
İki Videoyu Birbirine Geçirmeden Kaydırma

herkese kolay gelsin... disko kralı yeni jeneriğinde ekranda iki video kayarak ve birbiri üstüne binmeden geçiş yapıyor ve arada renkli çizgilerde var. aşağı yukarı sağa sola her yönde videolar berabe...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Film cekiminde ekipman önerileriniz

Kurguda Macbook Pro - Core 2 Duo - 2x2.4 GhZ - 4GB Ram - 29" Monitör yeterli olmaz mi dersiniz?

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
Re: kameradan pcye aktarıım

arkadaşlar1-kameranın içinde düşük çözünürlük-yuksek çözünürlük modu yok ki?2-sp modu ayarlı3-firevare ile usb arasında boyle 2 kat görüntü farkı olmaz ki?4-hem montaj programının içinde(vegas9),hem d...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

15 yıl önce
Re: video çevirme programı proxy?

total video converter, sorenson, tmpeg ile istediğin codec'i atabilirsin. Yalnız HD'ye yazık olacak 🙂 DV PAL yap codeci bence.

Forumda Kurgu

15 yıl önce
Re: görüntüde çıkan istenmeyen bilgiler

Kameranın ayarlarında display diye bir şey vardır onu bulup o düğmeyle kapatman gerekli.. Bütün bilgiler kaybolur böylelikle görüntü üzerinde o yazılar kaybolur.

Forumda Kurgu

15 yıl önce

Sorunda o zaten, hangi lensi alayım? Montajda hangi programı kullanayım? Bunları bilsem eksiklerimi anlıyacak kadar kendimi geliştiririm diye düşünüyorum. 🙂

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce

Çok teşekkürler arakdaşlar, her türlü önerilere açığım.

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
Re: Canon 550D

Hızlı cevap için teşekkürler.Peki doğru projeksiyon kullanımıyla da mı 18-55mm lens iç mekan veya gece çekimi için yeterli değildir?Eğer değilse kaç mm'lik lens önerirsiniz?

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Re: Canon 550D

Arkadaşlar çok yeniyim bu işte sizlere birkaç sorum olacak?1-Canon 550 d 2 yıl garantili 1750 tl iyimidir?2-Makineyle verilen 18-55mm lensler işimi görürmü yani iç mekan , gece çekimleri için yeterlim...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Film cekiminde ekipman önerileriniz

Merhaba arkadaslar, henüz çok yeniyim, teori yerine pratik üzerinde çalışarak öğrenmek istiyorum. Şuan Canon EOS 7D Body aldım. Mümkünse bana, lensler, mikrofonlar, ışıklandırma sistemleri kısacası f...

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
kameradan pcye aktarıım

arkadalar,kameram 720-576 görüntü kalitesine sahip olduğu halde usb ile pcye aktardığmda 320-240 lık son derece çözünürlüğü düşük görüntü çıkıyor.kameram sony mini dv hc32

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

15 yıl önce
Re: Nefes alan Balta!

bak barış kardeşim. bizimde burda tanıdığımız arkadaşlarımız var sonuçda. hakkında konuşuyolar dedi baktım bende. siz eniyisimi kendi çevirinizi kendiniz yapın. hatta altyazı çevirmeyin filim çevirin....

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Sayfa 239 / 395