Eklenen Forum Cevapları

LUIS BUNUEL

yazmaktan çok takipçilerinin gözünden merak ettiğim adam

Forumda Yönetmenler

15 yıl önce
görüntü yönetmeni mi lazım?

Görüntü yönetmeni arayanlara yardımcı olabilirim . 10 yıldır özel tv kanallarında kameramnlık yaptım, kısa filmler çekiyorum, yaptığım işlerden bir tanesi aşagıda ki linktedir.

Forumda Görüntü Yönetimi

15 yıl önce
Re: Kısa Film için Kız oyuncu arıyoruz

Teşekkürler Barış. Sağol ilgin için

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Kısa Film için Kız oyuncu arıyoruz

Yakın zamanda düzenlenecek olan bi yarışmaya hazırlanıyoruz. Senaryomuz, kameramanımız falan belli. Sadece kız oyuncu ve mekanların ayarlanması kaldı.Başrol için 17-18 yaşlarında, amatör ruha sahip bi...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
İzmir' BöLgesin'de Kiralık Kamera Ve Kameraman Aranmaktadır.

Merhaba,Arkadaşlar İzmir'de çekilicek Tv Programi için Kamera Ve Kameraman Aranmaktadır.. KAMERA : SONY DSR 400 Veyata Ona yakın Özellikler'de Kamera aranmak'tadır. ilgilenen arkadaşlar, Aşşağıda'ki ...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: Aydınlatma konusunda yardım?

Dişçi koltuklarını hepimiz biliriz. Mesela onun üzerinde ağız içini aydınlatan bir ışık var fakat o bile homojen ve istenilen ışığı vermiyor...Bahçe ışıklarına gelince =) Local bir aydınlatma olmadığ...

Forumda Sinema'da Işık

15 yıl önce
Aydınlatma konusunda yardım?

Selamlar; Ağız içi operosyanları, öğretici nitelikte anlatıma sahip yakın çekim olarak video kaydı yapmamız gerekiyor. Kullandığımız kamera CANON XL H1. Üzerindeki lens ise20x Zoom XL 5.4-108mm Fakat ...

Forumda Sinema'da Işık

15 yıl önce
Re: Aksiyon, Macera Tarzı Bir Seneryo ARIYORUM...

Sony Vegas ve 3D S max kullanıyorum. İngilizce film projemiz var. O yüzden acil gerekli... 30-40 dklık yani aksiyon içerikli (silah, ateş, kan) her türden , polisiye, dram, gerilim, macera, komedi) ol...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: iyi bir dram senaryosu varmı?

çektiniz mi filmi acaba ?

15 yıl önce
Geniş Açı

Merhaba, Elimde Canon hv40 var ve ben buna bir geniş açı lens almayı düşünüyorum.100-150 lira gibi bi bütçem var.Lense alırken neye dikkat etmek gerekir ve önerileriniz varsa öğrenebilirmiyim?Birde g...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Aksiyon, Macera Tarzı Bir Seneryo ARIYORUM...

Merhaba arkadaşlar. Forumu yeni buldum. İngilizce kısa film proje ödevim var. 30-40 dakikalık kısa metraj aksiyon,macera tarzı senaryo, hikaye arıyorum.

15 yıl önce
Re: terbiye

bu şaka mı ?

15 yıl önce
Re: Bolu-Zonguldak kısa filmciler var mıı ?

merhaba. ben bartınlıyım. eğer olursa bu sömestır tatilinde bişiler yapabiliriz.

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Samsundan Kısa Film Ekibi ..

samsun kısa filmciler. son durum ne. bende giresundayım. etkinlikler hala varsa yada devam ediyorsa katılmak isterim...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Giresunda kısa filmciler aranıyor

aradan çok uzun yıllar geçmiş ama ilgi devam ediyosa ben varım..:)

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Sayfa 238 / 395